Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Από τις 9.00 το πρωί εξω από το Υπ.Υγείας

Περισσότεροι από 350 Παριανοί και Αντιπαριώτες ταξίδεψαν από τα νησιά τους για να πραγματοποιήσουν αύριο συγκέντρωση ατις 9.00 το πρωί έξω από το Υπουργείο Υγείας. Και να πραγματοποιήσουν το ραντεβού-παράσταση  διαμαρτυρίας στις 10.00 με τον υπουργό.
 Οι νησιώτες διαδηλώνουν για να αποκτήσουν μόνιμους γιατρούς και νοσηλευτές στο Κέντρο Υγείας Πάρου, προκειμένου να μπορούν να εξυπηρετούνται με αξιοπρέπεια τόσο οι ίδιοι όσο και οι επισκέπτες στα νησιά.





Ταξίδεψαν με δωρεάν εισιτήρια που πρόσφερε η εταιρεία Blue Star Ferries η οποία θα δώσει δωρεάν και τα εισιτήρια της επιστροφής.

Το ραντεβού της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Πάρου – Αντιπάρου με τον υπουργό υγείας κ. Λυκουρέντζο έχει ορισθεί για τις 10:00 το πρωί. Οι διαδηλωτές θα βρίσκονται την ίδια ώρα από κάτω από το κτήριο

Στον Πειραιά κατά την άφιξη των διαδηλωτών περίμεναν πρόεδροι των Παριανών (και της Αντιπάρου) συλλόγων της Αθήνας οι οποίοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση, αφού έχουν καλέσει τα μέλη τους να παρευρεθούν στις διαδηλώσεις. 

Πηγή:Τα Νέα Πάρου – Αντιπάρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: