Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Απόφαση-ΑΠΑΝΤΗΣΗ: KΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ - Δεν αναστέλλεται η η λειτουργεία της ΔΟΥ

.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών - με βάση το κριτήριο εσόδων ανά ΔΟΥ, στον κρατικό προϋπολογισμό - δεν αναστέλλεται η λειτουργία της εφορείας του νησιού μας. Ακόμα, δεν αναστέλλεται και η λειτουργία στις Κυκλάδες, των ΔΟΥ, Θήρας και Μυκόνου.
 Είναι μια τεράστια νίκη του Παριανού Λαού αλλά και όλων αυτών που κινητοποιήθηκαν, κουράστηκαν, φώναξαν, κόλησαν αφίσες, ξεροστάλιασαν με τις ώρες στην κατάληψη.
 Είναι μια απάντηση σε όσους έλεγαν το γνωστό "τίποτα δεν γίνεται".
 Θλιβερή παραφωνία η ανακοίνωση στελέχους της ΝΔ που με ανακοίνωση του μας ενημερώνει ότι "μετά από συντονισμένες και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενέργειες... " θα γίνουν όλα όσα για τα οποία αγωνίστηκε όλο το νησί!
 Εννοείται ότι ότι καλό γίνεται από εδώ και πέρα.. πολύ απλά θα το έχω κάνει ...εγώ...μυστικά! χωρίς να το έχω πεί πουθενά!
 
 
 υ.γ. Το 2008 όταν το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων έκανε αίτημα να υπαχθεί το νησί στο ΣΕΠΕ Νάξου. Είχε σπεύσει ο κ.Βρούτσης να πανηγυρίσει ότι με δικές του ενέργειες έγινε η μεταφορά.
 Για να γίνει γνωστό λίγες μέρες μετά, ότι η μεταφορά είχε αποφασιστεί δύο μήνες πριν το αίτημα και ο Βρούτσης απλά εκμεταλεύτηκε την χρονική συγκυρία.
 Τέτοια ξεφτίλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: