Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

"Για πολλά γέλια"; ή για κλάματα!


 H Δημοσκόπηση που βλέπετε είναι δημοσευμένη τον Απρίλιο του 2012.
 Λίγες μέρες μετά στις εκλογές, έπεσε το γέλιο....
 Αντί να ζητήσουν συγνώμη μπροστά στην αποκάλυψη του λόγου ύπαρξης τους, συνεχίζουν απτόητοι.
 Και όταν πετάνε και λίγο "τυρί" .. τσιμπάμε.
 Εταιρείες "ειδικού σκοπού" με πλούσιους ιδιοκτήτες - κάποιοι έχουν και βίλες στις Κυκλάδες - υπάρχουν για να καθορίσουν την ψήφο και τις εξελίξεις και όχι για να τις καταγράψουν.
Στη συνέχεια η ανάρτηση από το  Βαθύ Κόκκινο


Ξέρω ότι η επικοινωνιακή επίθεση των ληστών, ίσως κάνει κάποιους από εμάς κατσουφιασμένους. Δεν είναι και λίγο να ακούς, ότι ο κόσμος στηρίζει ή ψηφίζει πάλι μνημόνια μετά από τέτοια λεηλασία.
Βέβαια ξέρουμε την αλήθεια, αλλά η προπαγάνδα επιμένει και ίσως κάνει κάποιους να μην έχουν εμπιστοσύνη ούτε στη λογική ούτε σ’ αυτά που βλέπουν κι ακούνε καθημερινά, όταν κλείνουν το χαζοκούτι.

Άλλο ένα «έγκυρο» γαλαζοπράσινο μαγαζί μας λέει το δικό του παραμύθι. Σε περίπτωση που οργίζεστε, ή απλά αναρωτιέστε, ψάξτε να δείτε τι έλεγαν τότε, πριν τις εκλογές. Αλλά και πιο πριν τότε, που ενώ φαίνονταν η διάλυση του ΠΑΣΟΚ, μας έλεγαν το ΓΑΠ σωτήρα.

ΦΩΤΟ 1
Το γέλιο είναι εγγυημένο και θα βγει αβίαστα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουν να μας διασκεδάζουν οι δημοκόποι. Και μην ξεχνάτε το πιο διασκεδαστικό θα είναι μετά τις αληθινές εκλογές, όποτε γίνουν, που θα τρέχουν πάλι να μαζεύουν τα ασυμμάζευτα.  

Ενδεικτικά "παλτά" που φορέθηκαν,  είναι η φωτό 1, η πρόθεση ψήφου λίγες μέρες πριν πάρει η Πόλα το 18,5 και ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει αξιωματική αντιπολίτευση.

ΦΩΤΟ 2
 Στην ίδια πάντα δημοσκόπηση ακολουθεί μια καρτέλα (φωτό 2)  με πράσινο φόρεμα φαρδύ, που δείχνει το Βεζινέλο σχεδόν το ίδιο κατάλληλο με το Σαμαρά! Τελικά ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος. Δεν είδαμε το γκάλοπ γι αυτό...

ΦΩΤΟ 3
Ακόμα παλιότερο το συνολάκι του ίδιου σχεδιαστή στη φωτο 3. Δείχνει τα ποσοστά ένα χρόνο πριν τις εκλογές. Ενώ τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τα κυνηγούσαν στο δρόμο, για τα κανάλια αυτά ήταν εκδηλώσεις ενθουσιασμού, αφού έβγαινε πρώτο.
ΦΩΤΟ 4
Στη φωτό 4 έχουμε μια αντίκα, μια μοναδική δημιουργία του 2011. Αφού δεν έβρισκαν κάτι καλό για το ΓΑΠ έβαλαν την εξής απίθανη ερώτηση σε δημοσκόπηση: Ποιο είναι το πιο συμπαθητικό πρόσωπο! Καλή ερώτηση αλλά, δεν αρκεί. Μια που το ξεφτίλισαν τελείως, ας ρώταγαν επίσης ποιος είναι ο πιο παχύς , ο πιο όμορφος, ή τουλάχιστο ποιος ντύνεται πιο γελοία. Σοβαρά ερωτήματα, που μας απασχολούν όλους και είναι κρισιμότατα στην επιλογή μας...

Μια μόνο ερώτηση στα κομματόσκυλα: Δεν πιστεύω να τους δίνετε πολλά γι αυτές τις κουταμάρες έ; Τους πληρώνετε αδρά; 
Κορόιδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: