Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Το ραντεβού μας τη Δευτέρα έξω από το υπουργείο Υγείας


Το Συντονιστικό Φορέων της Πάρου και της Αντιπάρου για την Υγεία αποφάσισε: Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:00 το πρωί να επισκεφτεί τον υπουργό Υγείας και στη συνέχεια τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής, για να τους επιδώσει τις υπογραφές διαμαρτυρίας (πάνω από 5.000) καθώς και το ψήφισμα της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2012.Η αναχώρηση από την Πάρο θα γίνει το πρωί της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου 2013 και η επιστροφή από τον Πειραιά το πρωί της Τρίτης 5 Φεβρουαρίου 2013.
Τα εισιτήρια είναι δωρεάν.
Έφθασε η ώρα που η οργή και η αγανάκτησή μας πρέπει να πάρει σάρκα και οστά και να μεταφραστεί με τηνδυναμική μας παρουσία εκεί που παίρνονται οι αποφάσεις.
Οι Δήμαρχοι, τα Δημοτικά Συμβούλια και οι φορείς των δύο νησιών, καλούν τον κάθε συμπολίτη μας όπως δηλώσει τη συμμετοχή του για μετάβαση στην Αθήνα ούτως ώστε η παρουσία μας τόσο στο Υπουργείο Υγείας όσο και στην Βουλή να γίνει το δυνατόν μαζικότερη.
ΤΩΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.

Τηλέφωνο για δήλωση συμμετοχής:
6936546008 κ. Άννα Κάγκανη

Το προσκλητήριο για τις κινητοποιήσεις στην Αθήνα περιλαμβάνει φυσικά και τους Παριανούς και τους Αντιπαριώτες που ζουν στην Αθήνα.
Όλοι λοιπόν την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:00 το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης…

Αριστοτέλους 17-19, Αθήνα
Το υπουργείο στο σημείο 3  στον χάρτη που ακολουθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: