Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Καταγγελία Ν.Συρμαλένιου

 Δεν καταδέχεται ουτε να συζητήσει η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις Κυκλάδες στα θέματα Υγείας.
 Προκλητικά, χωρίς ντροπή, κοροιδεύει τους πάντες.
 Έτσι για τρίτη φορά αρνήθηκε να γίνει συζήτηση στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Κυκλάδων Ν.Συρμαλένιου.
 Σχετική καταγγελία απ΄τον Ν.Συρμαλένιο.

"Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τρίτη συνεχή φορά αρνείται να παραστεί στη Βουλή για να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτησή μας
Για μια ακόμα φορά το Υπουργείο Υγείας με πρόφαση κώλυμα παρουσίας τού υπουργού, μας ειδοποίησε ότι δεν θα παραστεί στην Επίκαιρη Ερώτησή μας για τη δραματική κατάσταση της δημόσιας υγείας στις Κυκλάδες, ακυρώνοντας και πάλι τη συζήτησή της για σήμερα Δευτέρα 21.01.2013 στη Βουλή.
 Eίναι η τρίτη φορά που η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αποφεύγει να εμφανιστεί. Το έχει κάνει ήδη συστηματικά με τις συνεχείς δεκάδες αναπάντητες Ερωτήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ από τις εκλογές μέχρι σήμερα. Έτσι, η απουσία της πολιτικής ηγεσίας από την Επίκαιρη Ερώτηση μας, έρχεται σαν συνέχεια της μη απάντησής της για τα θέματα των νεφροπαθών, για την υποχρηματοδότηση των Κέντρων Πρόληψης κατά των Εξαρτήσεων, για το Κέντρο Υγείας της Πάρου, για την απουσία γιατρών σε Σέριφο, Κέα και Δονούσα, καθώς και σε μια σειρά ερωτήσεων και αναφορών που αφορούν προβλήματα υγείας σε όλη τη χώρα. Θεωρούμε ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. Προφανώς έχει να κάνει με τις δραματικές επιπτώσεις των μνημονιακών πολιτικών στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, για τις οποίες είναι απόλυτα υπεύθυνη και η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας."

Συρμαλένιος Νίκος
Βουλευτής Κυκλάδων
21.01.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: