Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

‎"Τήν συγκυβέρνηση τήν θέλουν τριών ειδών συμφέροντα....."!!!!!!!!!!!!



 Όταν ο Αντώνης προβλέπει... πέφτει 100% μέσα!
"Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. 
 Πρώτον την θέλει την συγκυβέρνηση το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!  Για να πέσουν στα μαλακά... και να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο.." 
 Δεν μπορείτε να πέιτε.. και στα μαλακά έπεσε το ΠΑΣΟΚ και δεν ψάχνει ο Αντωνάκης τις τεράστιες ευθύνες τους...
"Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δεν θα γλυτώσουν.." Χάρις στην συγκυβέρνηση λοιπόν ΓΛΥΤΩΣΑΝ και αλλαλάζουν!
"Δεύτερο.. Την συγκυβέρνηση την στηρίζουν όλα εκείνα τα συμφέροντα, και όλες εκείνες οι συντεχνίες, που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στην Ελλάδα".
 Και τα συμφέροντα την στήριξαν και την στηρίζουν την συγκυβέρνηση και οι συντεχνίες των εργολάβων, των καναλαρχών, τψν κρατικοδίατων επιχειρηματιών, των εφοπλιστών που φοροδιαφεύγουν φρόντισαν χάρις στην συγκυβέρνηση να μην αλλάξει τίποτα.. εκεί ακριβώς που αυτοί ήθελαν.
"ΤΡΙΤΟΝ Την συγκυβέρνηση την θέλουν όλες εκείνες οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια συγκυβέρνηση αδύναμη, και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη...."   
 Και πραγματικά, όλοι αυτοί, έχουν μια κυβέρνηση αδύναμη και ελεγχόμενη!
 "Δεν μπορούμε φίλοι και φίλες να βγούμε από την ύφεση, μαζί με αυτούς που μας έφεραν στην ύφεση.."  Και πραγματικά.. απλά παραμένουμε στην ύφεση!
"Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον λαό, μαζί με αυτούς που κορόιδεψαν τον λαό" Μας φλομώνουν λοιπόν κάθε βράδυ στο ψέμα, και έχουν και την συνέιδηση τους ήσυχη, γιατί απλά αυτοί μας είχαν προοιδοποιήσει, αν τώρα εμείς δεν το καταλάβαμε... δεν φταίνε αυτοί!
"Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι αυτοί που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα..."  Ε! αυτοι θέλουν την συγκυβέρνηση, αυτοί φροντίζουν στην ουσία να μην αλλάξει τίποτα. 
 Συνεχίζουν το πάρτι τα λαμόγια, οι κλέφτες, και οι ημέτεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: