Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Αφού πρώτα εξαθλίωσαν τους γονείς,τώρα θα δίνουν κολατσιό σε όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων!

 Αυτές τις μέρες, μέσα στα σχολεία του νησιού, υπάρχουν παιδιά που περιμένουν κάθε μέρα το κολατσό από ευαισθητοποιημένους δασκάλους, καθηγητές, συμμαθητές, συλλόγους. 
 Διαβάστε λοιπόν το σχόλιο.. και την είδηση..... - μετά ακούστε δελτίο ειδήσεων και κοιμηθείτε ήσυχα... έρχεται η ανάπτυξη -. 
"Ακούγεται πολύ όμορφα η συγκεκριμένη ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας και θα μπορούσε αυτή η εξαγγελία να ήταν μια κίνηση ανθρωπιάς αν δεν προέρχονταν από τους ίδιους ανθρώπους που εξαθλίωσαν πρώτα τους γονείς των μαθητών!
Τους γονείς που συμβαίνει να έχουν παιδιά και στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο αλλά γι' αυτά δεν θα υπάρξει καμία μέριμνα.
Εμεις,έστω κι έτσι (το εκλαμβάνουμε ως δημόσια παραδοχή της εγκληματικής πολιτικής τους απέναντι στην Ελληνική οικογένεια και ιδιαίτερα στα παιδιά),σ' αντίθεση μ' αυτούς που χειροκροτάνε και διατυμπανίζουν μια αυτονόητη υποχρέωση του κράτους,θα περιμένουμε να το δούμε να γίνεται πράξη.
Γιατί εδώ είναι Ελλάδα κι όλοι γνωρίζουμε πως χάνονται ακόμα και τα ήδη εξασφαλισμένα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ενωσης.Για να δούμε... θα δίνεται κολατσιό στους μαθητές,έστω των δημοτικών, ή θα κολλήσει το θέμα στη γραφειοκρατία;"
Ζείδωρον
Η είδηση (που με υπερηφάνεια διαλαλούν υπουργοί και βο(υ)λευτάδες):
Εξήντα εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα προέλθουν από κοινοτικούς πόρους, θα διατεθούν για να καταπολεμηθεί ο υποσιτισμός στα σχολεία. 
Πιο συγκεκριμένα, από το τέλος Φεβρουαρίου θα διατίθεται καθημερινά σε 250.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων σε όλη την Επικράτεια μικρό γεύμα ενός φρούτου, ενός γάλακτος και ενός τοστ, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου για την οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
Ο ίδιος ανέφερε επίσης: «Είχα δεσμευτεί ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση στο θέμα του υποσιτισμού με έναν τρόπο που να μην δημιουργεί κοινωνικές διακρίσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: