Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Όταν το "Έλληνες" θεωρείται βρισιά!

"Έναν προσβλητικό για την Ελλάδα τρόπο επέλεξε το πολιτικό κόμμα της Ελβετίας, SVP, για να «διαφημίσει» την πολιτική του. Με το σύνθημα :«Tricksen Sie wie die Griechen?» να αναγράφεται στην αφίσα του SVP που σημαίνει «Κάνετε κόλπα σαν τους Έλληνες;», το κόμμα προσπαθεί να προωθήσει τη δική του πολιτική.
Στην αφίσα απεικονίζεται η υπουργός Οικονομικών του Καντονίου της Ζυρίχης, Ursula Gut, στο ρόλο του παπατζή. Η Gut κάνει ταχυδακτυλουργικά, εξαφανίζοντας το ζάρι κάτω από τρία κυπελάκια, ένα εκ των οποίων έχει την ελληνική σημαία.

 Μάλιστα, τα ελβετικά ΜΜΕ χαρακτήρισαν την εν λόγω αφίσα άκρως προσβλητική για την Gut".
 Αυτά τα είδαμε  στο zougla 
 Η Ελλάδα που "βουλιάζει", των "διεφθαρμένων" του ΓΑΠ.
 Του "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου. 
 Των "greek statistics" του Αλογοσκούφη. 
 Των "τεμπέληδων" του Πρετεντέρη - και όχι μόνο -.
  Η Ελλάδα των ατελείωτων σκανδάλων, των "ημετέρων", των κρατικοδίατων μεγαλοεργολάβων, των παρανόμων καναλαρχών, των θαλασσοδανείων, του Βατοπαιδίου, της Siemens, του Χριστοφοράκου, της Ζαχοπουλειάδας, των "λιστών των ληστών", των Ολυμπιακών έργων, του Χρηματιστηρίου, των υποβρυχίων που γέρνουν, των προμηθειών του ΟΣΕ, των κουμπάρων, του Λαυρεντιάδη, της "Ελληνικός Χρυσός", του Άκη, του Τσουκάτου, του Κόκκαλη, , του Λάτση, του Ψυχάρη, του Προβόπουλου, του Παπαντωνίου, του Πάγκαλου, του.... της.... των......
 Αυτή η Ελλάδα εντάξει ... θεωρείται βρισιά.... 
 ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
 ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΤΑΙΜΕ; 
 ( ξερω ότι στο τελευταίο υπάρχει απάντηση, αλλά το παραβλέπω)

   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: