Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Στουρνάρας στο BBC: Βλέπω φως στην άκρη του τούνελ, το 2014 θα ανακάμψει η οικονομία -κάποιος πρέπει να του πεί ότι είναι το τρένο που έρχεται.


"Την πεποίθηση ότι τα χειρότερα τέλειωσαν για την Ελλάδα και πως η ανάκαμψη θα έρθει το 2014 εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας σε συνέντευξή του στο BBC.
Ο υπουργός ανέφερε ότι η πιθανότητα εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη είναι πλέον πολύ μικρή, τονίζοντας ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.
Η κυβέρνηση κατάφερε να αλλάξει την πορεία της οικονομίας και τώρα υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία, τόνισε, αποκλείοντας




παράλληλα νέα πακέτα λιτότητας εάν εφαρμοστεί πλήρως το πακέτο μεταρρυθμίσεων.." news247

 Και επειδή αυτό το ΕΑΝ κάνει την διαφορά, καί το "πακέτο των μεταρρυθμίσεων" δεν θα εφαρμοστεί πλήρως - ενας στους δυο δεν μπορεί να πληρώσει τους φόρους - και αν εφαρμοστεί υπάρχουν

και διαφορετικές απόψεις που προβλέπουν Αρμαγεδώνα
και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να σας πουνε την αλήθεια Πρετεντέρης: Παραπληροφόρηση με άνωθεν εντολές;
Πρώτον : ετοιμαστείται για νέα πακέτα λιτότητας.
Δεύτερον: Ετοιμαστείτε για νέο τσουνάμι παραπληροφόρησης, κοπτοραπτικής, στοχοποίησης, -  ενάμισυ κανάλι και 2-3 εφημερίδες κέρδισαν τις εκλογές -
Τρίτον: Ετοιμαστείτε για νέο δίλλημα, και αυτό δεν μπορεί να είναι το Μνημόνιο! «Όχι! Δεν θα ξαναψηφίσουμε για το Μνημόνιο τον Ιούνιο. Ψηφίσαμε, το καταδικάσαμε, πάει - τελείωσε. Τον Ιούνιο θα ψηφίσουμε για το εάν θέλουμε να μείνει η χώρα στο ευρώ ή όχι».
 Τέταρτον : Eτοιμαστείτε για νέο σώσιμο.... - εδώ αφήστε την φαντασία σας να τρέξει.



Δεν υπάρχουν σχόλια: