Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



    Η  χρονιά που πέρασε, σημαδεύτηκε καθοριστικά, τόσο από την συνέχιση των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων πολιτικών των Μνημονίων σε βάρος του κόσμου της εργασίας και των λαϊκών εισοδημάτων, όσο και από την δυναμική Αντίσταση του λαού μας, με αποκορύφωμα τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις, οι οποίες αναδιέταξαν πλήρως το πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθιστώντας τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κυρίαρχη δύναμη Ελπίδας και Ανατροπής.
Ο σκληρά δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός, θα σπάσει το τεχνητό φράγμα του τρόμου που στήνει καθημερινά η τριμερής κυβερνητική κοινοπραξία και θα σφραγίσει τις εξελίξεις τη νέα χρονιά, με την αγωνιστική του παρουσία σε όλα τα επίπεδα. Θα ανατρέψει την μνημονιακή κυβέρνηση και θα δώσει οριστικό τέλος στην ανθρωπιστική κρίση και τη λεηλασία της χώρας από την εγχώρια αλλά και ευρωπαϊκή οικονομική και πολιτική ελίτ.
Ο λαός, μπορεί να μετατρέψει το 2013 σε χρονιά αφετηρίας και ελπίδας. Ο λαός,  με  κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα παραγωγική & δημοκρατική ανασυγκρότηση, με ακύρωση των Μνημονίων & των δανειακών συμβάσεων, με διασφάλιση όλων των δημόσιων αγαθών και με άξονα την κοινωνία και τις ανάγκες της και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάρου-Αντιπάρου, θα συμβάλει με κάθε τρόπο σ΄ αυτή την ελπιδοφόρα προοπτική και ενώνει τις ευχές και την πίστη του για τη νέα χρονιά, με εκείνες του κόσμου της εργασίας, του πραγματικού μόχθου και της δημιουργικής προσφοράς, για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας και των νησιών μας.
Πάρος, 24/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: