Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Πάρος Αξία για την ΔΕΥΑΠ

Ανακοίνωση έβγαλε και η "πάρος Αξία" για την υπόθεση ΔΕΥΑΠ.
 Την παραθέτουμε, όμως θα πρέπει να πάρει θέση σαν παράταξη για τις θέσεις του εκπροσώπου της στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ.
 Και δεν εννοούμε μόνο κατα την περίοδο της τελευταίας κρίσης. 
Από την αρχή που ο εκπρόσωπος κ. Ζ.Ρούσσος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, μόνο σαν αντιπολίτευση δεν συμπεριφέρεται.
 Η τοποθετήσεις του δε κατα τις τελευταίες συνεδριάσεις, αλλά και τα απαξιωτικά - ως προς τους εργαζόμενους - σχόλια του, δημιουργούν ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ.
 Θα τον ανακαλέσει; Αυτά σαν έναρξη......


«ΒΑΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΟΥ

Η Ανεξάρτητη Παράταξη ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν την εκφράζουν τα σενάρια ανώνυμου τοπικού μπλογκ, αναφορικά με τις θέσεις της για την υπάρχουσα εδώ και καιρό, οικονομική και πολιτική κρίση της ΔΕΥΑΠ του Δήμου Πάρου, αλλά και για την υφέρπουσα βαθιά ρήξη εργαζομένων και Προέδρου ΔΕΥΑΠ, όπως άλλωστε έχουμε επισημάνει.


"Η θέση της παράταξη σχετικά με τα προβλήματα που τελευταία προστέθηκαν στην πολύπαθη επιχείρηση του Δήμου Πάρου, καθώς και για την διοίκηση της από τον Πρόεδρο αυτής, είναι απλή και ξεκάθαρη. Είναι αυτή που εκφράστηκε κατά την συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου 2012 του Δημοτικού Συμβουλίου, από την επικεφαλής της παράταξή μας κ. Γρηγορία Πρωτολάτη.

Πιο συγκεκριμένα:

Α) Η ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ ψήφισε σύσσωμη για την καταβολή στους εργαζομένους της ΔΕΥΑΠ, των μη νομίμως παρακρατηθέντων ποσών του μισθού τους από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ.

Β) Ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης γιατί πιστεύουμε:

1) ότι με δική του ευθύνη έχουν διαρραγεί ανεπανόρθωτα οι αρμονικές σχέσεις που πρέπει να διέπουν κάθε διοίκηση με τους εργαζομένους της επιχείρησης.

2) ότι με τις άστοχες ενέργειες του προξένησε βλάβη στα οικονομικά της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να κληθούν αύριο οι πολίτες της Πάρου να πληρώσουν το οικονομικό έλλειμμα που δημιουργείται.

Όσον αφορά τον κ. Βλαχογιάννη, του επισημαίνουμε, ότι η παράταξή μας από την αρχή ως το τέλος είχε και έχει για την κρίση στην ΔΕΥΑΠ πάντα την ίδια άποψη, όπως αυτή άλλωστε έχει καταγραφεί επίσημα στα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης και 18ης Δεκεμβρίου 2012.

Ας εξηγήσει λοιπόν ο κ. Βλαχογιάννης στον Παριανό λαό την αλλαγή στάσης του απέναντι στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Π μεταξύ των δύο παραπάνω συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Γιατί άραγε από μαινόμενος κατήγορος στην πρώτη συνεδρίαση, έγινε ξαφνικά υποτακτικός υπερασπιστής του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Π στη δεύτερη συνεδρίαση; O νοών νοείτο!

Η επικεφαλής της Παράταξης
Γρηγορία Πρωτολάτη».


Παρατήρηση. Ξέρουμε ότι με τα περί "ανωνύμου blog" εννοεί συγκεκριμένη ιστοσελίδα, που τρία χρόνια υποστήριζε την παράταξη.
 Τώρα ξαφνικά έγινε "ανώνυμο" το blog;.
Τα blog ειδικά στην Πάρο - που γνωριζόμαστε όλοι - δεν είναι ΚΑΝΕΝΑ ανώνυμο.
 Όλοι ξέρουμε ποιοι ή ποιές συλλογικότητες "γράφουν".
 Αυτό για να σταματήσουν. όλοι όσοι ξαφνικά βγάζουν ανακοινώσεις για ανώνυμα blog στην Πάρο. Ειδικά στην Πάρο ανώνυμα blog δεν υπάρχουν. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: