Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Παλλαϊκή συγκέντρωση Πάρου - Αντιπάρου για την υγεία

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγική κατάσταση στο χώρο των δημόσιων υπηρεσιών υγείας της Πάρου και της Αντιπάρου, που επιδεινώνεται ραγδαία και παίρνει εκρηκτικές και άκρως επικίνδυνες διαστάσεις, καλούν οι δήμαρχοι, τα δημοτικά συμβούλια και οι φορείς των δυο νησιών την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00΄ μπροστά στο Κέντρο Υγείας.   
Σήμερα, ολοκληρώνονται  Παρασκευή, ολοκληρώθηκαν οι συγκεντρώσεις με την συγκέντρωση στην Αντίπαρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί στην αίθουσα Καλουδά. 

Τη Δευτέρα, στις 6 μ.μ., θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου με πρώτο θέμα  τη συμμετοχή του Δήμου στις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματισθεί για την προσεχή εβδομάδα από το σύνολο των φορέων της Πάρου.
 Αναλυτικά, η ανακοίνωση - κάλεσμα:

"Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, εργαζόμενοι και επαγγελματίες,

αγρότες και αλιείς, νεολαίοι, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί,
 
Η κατάσταση στο χώρο των δημόσιων υπηρεσιών υγείας των νησιών μας επιδεινώνεται ραγδαία. Παίρνει εκρηκτικές και άκρως επικίνδυνες διαστάσεις. Η υγεία είναι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε οικονομική κρίση.
Μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο. 
 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους εκείνους που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα σαν παρεχόμενες δημόσιες υπηρεσίες υγείας. Απαιτούμε τα αυτονόητα. Πρέπει να αντιδράσουμε ενωμένα και δυναμικά.
 
Μας χρωστάνε πάρα πολλά, δεν τους οφείλουμε τίποτα.
 
Οι Δήμαρχοι, τα Δημοτικά Συμβούλια και οι φορείς των δύο νησιών, σας καλούν να δώσετε δυναμικά το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00΄ μπροστά στο Κέντρο Υγείας.
 
 Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ.
 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: