Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

"Να τους κάνουμε παρελθόν"


Αυτή η φράση από την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόχλησε την Νέα Δημοκρατία. Αποτέλσμα μια κατάπτυστη ανακοίνωση που παραπέμπει δεξιά της Χρυσής Αυγής.

Το ότι η κυβέρνηση αυτή προσπαθεί να κάνει παρελθόν την Ελλάδα, και αυτό προκαλεί όλους τους Έλληνες.. αυτό μάλλον δεν περνάει από το μυαλό των Νεοχρυσαυγιτών εκπροσώπων τύπου της ΝΔ.
 Το ότι ένας στους δύο Έλληνες αντιμετωπίζει το φάσμα της φτώχειας, δεν ενοχλέι την προσπάθεια της ΝΔ που για "πατριωτικό καθήκον" μάλλον αντιλαμβάνεται την μεγάλη και ισχυρή Γερμανία της Μέρκελ.
 Το ότι 4.000 συμπολίτες μας έδωσαν τέλος στην ζωή τους, μην αντέχοντας την εξαθλίωση και την μιζέρια στην οποία μας οδηγούν, δεν φαίνεται να προβληματίζει τους Γκαιμπελίσκους της ΝΔ.
 Η περιφρόνηση των θεσμών της Δημοκρατίας, των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των Ελλήνων πολιτών, δεν ενοχλέι, αντίθετα εμπνέει τους διαστρεβλωτές των ειδήσεων και των εξελίξεων.
 Το διακύβευμα είναι τεράστιο.... συνεπώς ότι και να κάνουν, είναι πλέον κατανοητό.
 Και οπωσδήποτε τους ενοχλεί μια ανακοίνωση σαν αυτήν που ακολουθεί. 


H Nεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

4 χρόνια, από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου
 και την εξέγερση του Δεκέμβρη...
"Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.
Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.
Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης  συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο.
Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. 
Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.
Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.
Να τους κάνουμε παρελθόν!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: