Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κάλεσμα για δυναμικές κινητοποιήσεις Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων και άλλα Σωματεία


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων συμμετέχει στην 48ωρη Γενική Απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις της πατρίδας μας, και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, την εκπαιδευτική κοινότητα, τους φοιτητές και όλες τις παραγωγικές τάξεις του νησιού.
 Με την συμμετοχή και με την παρουσία τους να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην Κυβερνητική Τρόικα, στους Δανειστές, στους Τραπεζίτες και σε όλα τα μεγάλα συμφέροντα, ότι ο λαός σύσσωμος αντιστέκεται στις πολιτικές της υποτέλειας, στις πολιτικές των μνημονίων, στις πολιτικές που έχουν φέρει τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους επαγγελματίες σε απόγνωση.
Η Τρίτη 06/11/2012 και η Τετάρτη 7/11/2012 είναι οι ημέρες της τελικής αναμέτρησης του λαού με την Κυβέρνηση και την Τρόικα.
Από την Πέμπτη και αν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα η Ελλάδα θα έχει γυρίσει στην πιο σκοτεινή σελίδα. 
Το εργασιακό δίκαιο ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, το κοινωνικό Κράτος ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ο πολιτισμός στην εργασία (αποζημιώσεις, απολύσεις, επιδόματα και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων) ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, τα Συνταγματικά – Δημοκρατικά δικαιώματα ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

Η Χώρα ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ, ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ.
Ο Δημόσιος πλούτος ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ
ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν, δεν σκύβουμε το κεφάλι.
Καλούμε και πάλι τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς , τους Δημοσίους υπαλλήλους, τις παραγωγικές τάξεις και όλους τους πολίτες της Σύρου να συμμετέχουν στην 48ωρη γενική απεργία ενωμένοι πέρα από κάθε θέση και προσωπική άποψη.
Η οργή μας πρέπει να μετατραπεί σε μαζική ενωτική συμμετοχή.
Όλοι την ΤΡΙΤΗ και ώρα 11:00 το πρωί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων για μια μεγάλη, ενωτική συγκέντρωση και πορεία.
Την ΤΕΤΑΡΤΗ ημέρα ψήφισης των μέτρων της υποτέλειας και διάλυσης των πάντων στις 17:00 το απόγευμα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων αφετηρία συλλαλητηρίου με κατάληξη στην Πλατεία Μιαούλη.
                      ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
                      ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
                   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ
     ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
      
 Υ/Γ: ΚΑΛΟΥΜΕ τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ, ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
          ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΣΥΡΟΥ
           «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ»
                   ΚΑΛΕΣΜΑ
 Συνάδελφοι,
Το Σωματείο μας καλεί όλους τους Αλιεργάτες και Αλιείς να συμμετέχουν στην 48ωρη γενική απεργία ενάντια στα μνημόνια και τις καταστροφικές συνέπειες σε όλο τον λαό.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις του Εργατικού Κέντρου Κυκλάδων και καλούμε τα μέλη μας την ΤΡΙΤΗ 06-11-2012 ώρα 11:00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων και την ΤΕΤΑΡΤΗ 07-11-2012 ώρα 5:00 το απόγευμα πάλι στο Εργατικό Κέντρο για απεργιακό συλλαλητήριο.        
         ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ


ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ &
               ΞΗΡΑΣ ΣΥΡΟΥ
                                                                    Σύρος 02-11-2012
                                ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι το σωματείο μας συμμετέχει στην 48ωρη γενική απεργία ενάντια στο Μνημόνιο και καλεί τα μέλη του την ΤΡΙΤΗ και ώρα 11:00 το πρωί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων και την ΤΕΤΑΡΤΗ ώρα 17:00 το απόγευμα και πάλι στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων για συγκέντρωση και συλλαλητήριο.

          ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: