Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΘ: Ενταση μεταξύ διαδηλωτών από τους ΟΤΑ και δυνάμεων των ΜΑΤ - προπηλακίστηκε ο γερμανός πρόξενος Στη Διεθνή Εκθεση αναμένεται να φτάσει και ο Χανς Φούχτελ (βιντεο)


 Σύμφωνα με μαρτυρίες, ορισμένοι από τους διαδηλωτές έφτασαν στο σημείο να γρονθοκοπήσουν μέλη γερμανικής αντιπροσωπείας, ενώ προπηλακίστηκε ο γερμανός πρόξενος.
Πληθώρα κόσμου με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων στους ΟΤΑ έχουν συγκεντρωθεί στην είσοδο της ΔΕΘ με αφορμή την επίσκεψη Φούκτελ. Πριν λίγο οι διαδηλωτές υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες Γερμανούς αξιωματούχους ενώ γίνεται προσπάθεια να εισέλθουν στη Διεθνή Έκθεση. Ο χώρος φρουρείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν μπλοκάρει την είσοδο. 
 H ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι οποίοι ήταν εξοργισμένοι από τις δηλώσεις Φούχτελ περί παραγωγικότητας των υπαλλήλων στους ΟΤΑ, και δυνάμεων των ΜΑΤ.

 Οι διαδηλωτές ξήλωσαν και την είσοδο της ΔΕΘ(πύλη εμπορίου) επί της Εγνατίας σηκώνοντας το ρολό.
 Η έκρηξη που όλοι υποψιαζόντουσαν, απλώνεται σε όλη την χώρα. Οι μισές δημόσιες υπηρεσίες τελούν υπό κατάληψη.
 Στην Σύρο εκτός από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, τελούν υπο κατάληψη, σειρά από δημόσια κτίρα, το Πανεπιστήμιο Αιαγαίου, και από χθές και το Λύκειο της Σύρου.
 Σε όλη την χώρα η οργή και η αγανάκτηση πνίγει την τρικομματική της υποτέλειας και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες.  
ΒΙΝΤΕΟ 2 ΒΙΝΤΕΟ 3 ΒΙΝΤΕΟ 4 πηγές  alterthess   tovima enikos.gr Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: