Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Public Issue: Παράστση νίκης, ΣΥΡΙΖΑ 48% ΝΔ 33%

 Οι δημοσκοπήσεις, τρείς μήνες μετά τις εκλογές, ΔΕΝ έχουν κανένα νόημα. Δεν αποτυπώνουν σχεδόν τίποτα. 

Όπως και είναι αδύνατο η ΔΗΜΑΡ να είναι δημοφιλεστερο κόμμα, και να μην βρίσκεις πουθενά έναν άνθρωπο να λέει μια καλή κουβέντα για το κόμμα ή για τον Κουβέλη.

 Η Public Issue έκανε ακόμα μια δημοσκόπηση στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος στην παράσταση νίκης με 48% έναντι 33% της ΝΔ - ΑΝΑΣΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΜΈΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΉΝΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ -  αλλά καταλληλότερος είναι ο Σαμαράς!!!

 Που σύμφωνα με την δημοσκόπηση "τραβάει" λάθος δρόμο, Οδηγεί την οικονομία σε αδιέξοδο, και δεν τον πιστεύει κανείς!.

 Με τον τρόπο που μπαίνουν τα ερωτήματα, βγαίνουν απαντήσεις που σε τρελαίνουν... και εμείς εδώ έχουμε ήδη τρελαθεί... δεν χρειαζόμαστε και την Public Issue.

"Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 15 μονάδες έναντι της ΝΔ (48% - 33%) στην παράσταση νίκης καταγράφει το νέο βαρόμετρο της Public Issue για τον Σκάι και την «Καθημερινή». Ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος υπουργός με 43%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 28%.

Δημοφιλέστερο κόμμα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, είναι η Δημοκρατική Αριστερά με 41%, και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 40%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 38%, η ΝΔ με 35%, η Χρυσή Αυγή με 21%, το ΚΚΕ με 20% και το ΠΑΣΟΚ με 19%
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης που λαμβάνει το 48% των θετικών απόψεων και ακολουθούν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με 41%, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος με 40%, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με 39%, η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με 39%. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος λαμβάνουν 20% αντίστοιχα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χάνει 9 μονάδες σε δημοτικότητα (29% το Σεπτέμβριο, 20% τον Οκτώβριο), ο Πάνος Καμμένος κερδίζει μία μονάδα (40% τον Οκτώβριο, 39% το Σεπτέμβριο), ο Φ. Κουβέλης χάνει τέσσερις μονάδες (48%, 52% το Σεπτέμβριο), ο Ν. Μιχαλολιάκος χάνει δύο μονάδες (20%, 22% το Σεπτέμβριο, η Αλέκα Παπαρήγα κερδίζει μία μονάδα (21%, 20% το Σεπτέμβριο) και ο Αλέξης Τσίπρας χάνει μία μονάδα (41%, 42% το Σεπτέμβριο).

Το 73% θεωρεί ότι θα χειροτερέψει η κατάσταση της χώρας, ενώ μόνο το 11% εμφανίζεται αισιόδοξο. Κατά του Μνημονίου εμφανίζεται το 72% των πολιτών.

Την ίδια στιγμή, το 83% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι θα εγκριθεί από τη Βουλή το πακέτο μέτρων, τη στιγμή που μόλις το 9% θεωρεί ότι οι περικοπές θα καταψηφιστούν

Σε λάθος κατεύθυνση κινείται η χώρα, όπως απάντησε το 80% των ερωτηθέντων, ενώ το 13% θεωρεί ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: