Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Πρωτογενές κοινωνικό έλλειμμα.



«Δεν εμπιστεύεται η τρόικα ότι θα μειώσουμε την φαρμακευτική δαπάνη… γιατί μέχρι τώρα ….. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!»  Χτυπιότανε στην «Ανατροπή» χθες το βράδυ στο κρατικοδίαιτο MEGA ο Πρετεντέρης!!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ!

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ έχουν αποδοθεί σε έναν νέο αγώνα τρομοκράτησης του λαού. Μετά τα εικονικά πραξικοπήματα, την παρακρατική Χρυσή Αυγή,    , έχουν τώρα και την εικόνα του παρά πέντε μιας μεγάλης καταστροφής.
Καταστροφή που σύμφωνα με τον «βομβαρδισμό» μπορεί να αποφευχθεί μόνο με την λήψη των 31 δις ευρώ. 
 Και αυτή  βρίσκεται σε «κίνδυνο». «Η τρόικα απαιτεί και άλλο αίμα».  
 Ο  Στουρνάρας σηκώνει τα χέρια ψηλά .
 Ο Σαμαράς ανασκουμπώνεται για να γλυτώσει ότι μπορεί.
 Η  ΔΗΜΑΡ μας πληροφορεί ότι η τρόικα είναι «πολύ σκληρή»… 
Ο Βενιζέλος αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα είναι πεδίο … πειραματισμών…..
 Στο γνωστό ανακριτικό δίδυμο «ο καλός και ο κακός» , έχουν να αντιπαρατάξουν το
 « ο κακός και ο διάολος μεταμορφωμένος»… διαλέξτε.
 Διαλέξτε ελεύθερα και δημοκρατικά πως θέλετε να πεθάνετε. Πώς θέλετε να φτωχύνετε, να χάσετε την περιουσία σας την υγεία σας, την ελευθερία σας.
 Διαλέξτε.
 «Δεν εμπιστεύεται η τρόικα ότι θα μειώσουμε την φαρμακευτική δαπάνη… γιατί μέχρι τώρα ….. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!»  Χτυπιότανε στην «Ανατροπή» χθες το βράδυ στο κρατικοδίαιτο MEGA ο Πρετεντέρης!!
 ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ! 
Και το παράδειγμα αυτό είναι από τα τρανταχτά.
Το νοιώθουμε κάθε μέρα στη ζωή μας.
Και το παράδειγμα είναι πιο τρανταχτό, όταν ξέρεις ότι τα νοσοκομεία, ΔΕΝ διοικούνται πλέον από το Υπουργείο Υγείας, αλλά απ ευθείας από επιτροπή της τρόικα.
  «Θέλουν και άλλο αίμα».
 Η ανεργία συνεχίζει την εκτίναξη προς τα επάνω, έφτασε – η επίσημη – στο 24,4% - οι εργαζόμενοι όμως σύμφωνα με το ΟΟΣΑ στις παραγωγικές ηλικίες είναι μόλις στο 60%.. ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ το 40%!!!.
 Ποια ανάπτυξη, όταν στο σύνολο του πληθυσμού εργάζονται πλέον μόλις το 38% - ίσως πλέον και λιγότερο;.
 Η κοινωνία δεν αντιδρά.. πενθεί, η όποια αντίδρασή της ακούγεται πλέον σαν μοιρολόι.
 ‘Ένα μοιρολόι ακούς όπου βρεθείς και όπου σταθείς. Κάθεσαι μέσα σκάς από τις σκέψεις, βγαίνεις μια βόλτα, και το μοιρολόι στου τρυπάει τα αυτιά.
  Όλοι ονειρεύονται μια «επανάσταση», συγκρούσεις, εμφύλιο, πόλεμο… μέχρι και έλευση των εξωγήινων προγόνων μας που θα μας σώσουν, την έλευση του Σωτήρα, του Αντίχριστου…. Τα πάντα ακούς.
 Το μόνο που δεν ακούς είναι να πάρει ο καθένας το μερίδιο που του αναλογεί, να το βάλει στο δισάκι του και να βγει στο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: