Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ο Αντιδήμαρχος Πάρου

  Με μια "μουδιασμένη" ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος κ. Κωβαίος, προσπαθεί να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία από την στάση του, τις ανακοινώσεις του, και την απουσία του από κάθε ουσιαστική διεκδίκηση.

 Στις διαμαρτυρίες των Συλλόγων Γονέων, διδακτικού προσωπικού, και πολιτών,  για τη στάση του στο συγκεκριμμένο θέμα, ο αντιδήμαρχος κατηγορεί την Κίνηση Ενεργών Πολιτών για "ιδεοληψία" και "μικροπολιτικές σκοπιμότητες".

 Στην πλήρη κατάρρευση του συστήματος Υγείας στην Πάρο, στις ελλέιψεις που παρουσιάζονται στις σχολικές επιτροπές, ο αντιδήμαρχος διαφημίζει με κάθε τρόπο, ασφαλιστική εταιρεία, που με αντάλλαγμα τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών τους έκανε προσφορά μια ασφάλιση...

 Δεν έχουμε να φάμε.. μας βάζουν να μυρίζουμε και παντεσπάνι.

 Όλες οι κινήσεις του συγκεκριμμένου αντιδημάρχου, κραυγάζουν "μικροπολιτκή σκοπιμότητα" κινείται, ζεί αναπνέει, με βάση  την αρχή της "ανταποδοτικότητας" ... με το  "θα σου δώσω.. θα μου δώσεις.." - σε επίπεδο πολιτικό.. ψήφων, για να είμαστε πιο σαφείς - και όμως τολμάει και μιλάει για "μικροπολιτική σκοπιμότητα".. αυτός που περισσότερο από όλους τους δημοτικούς συμβούλους - πλειοψηφίας και μειοψηφίας - δεν δικαιούται!

 Απών από κάθε διεκδίκηση, παρών σε κάθε κοινωνικό γεγονός και όπου βγάζουν φωτογραφίες, θεατής στην κατάρρευση του Κέντρου Υείας, θερμός υποστηρικτής των επιλογών της κυβέρνησης.

 Και όμως .. τολμάει και μιλάει για "μικροπολιτικές σκοπιμότητες"...

 Όσο για τις ιδεοληψίες... και μόνο η άνευ όρων καθημερινή υπεράσπιση των επιλογών Στουρνάρα.. αρκεί... 

 Εμείς σας αφήνουμε να διαβάσετε την ανακοίνωση, και βέβαια θα απαντήσουμε σύντομα.


«Με αφορμή της παραποίησης της επιστολής μου που αφορά την υποχρηματοδότηση από το Κράτος των Σχολικών Επιτροπών και την ομαδική ασφάλιση της μαθητιώσας νεολαίας της Πάρου, από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου στις 4-10-2012, θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι:

Ο Δήμος διεκδικεί και θα διεκδικεί πάντα τα κεφάλαια που αφορούν την ασφάλεια και την εκπαίδευση των μαθητών μας.

Στοχεύει ώστε να μη λείψει τίποτα από κάθε σχολείο μέσα από χρηστή διαχείριση προκειμένου να μην επιβαρυνθούν οι γονείς αξιοποιώντας ταυτόχρονα την κάθε ευκαιρία που θα του δίνεται προς όφελος των δημοτών και ιδιαίτερα των μαθητών.
Κάθε παραποίηση αυτών των προθέσεων που οφείλεται σε ιδεοληψίες και μικροπολιτικές σκοπιμότητες γίνεται αντιληπτή σε όλους μας σήμερα πολύ περισσότερο από χθες.

Σήμερα όλοι καταλαβαίνουμε ότι σ' αυτή την κρίσιμη κατάσταση που περνάει η χώρα μας, η επιπλέον προστασία προς τον πολίτη είναι αναγκαία και υποχρέωσή μας.

Ο Αντιδήμαρχος Πάρου
Μάρκος Κωβαίος».




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: