Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Επιλέξανε τον "Αργό Θάνατο"

 Από χθές ζούμε "ιστορικές στιγμές". 
 Οι "φίλοι" μας οι Ευρωπαίοι, αποφάσισαν ότι ΑΞΙΖΟΥΜΕ μια επιμύκηνση. 
 Τα ΜΜΕ των Μπόμπολα, Βαρδινογιάννη,Ψυχάρη,Αλαφούζου. και λοιπών κρατικοδίαιτων εργολάβων, πανηγυρίζουν.
 Η "επαναφορά" για τους εργαζόμενους σε  επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης, παρατείνεται για μερικές δεκαετίες. Συζητάμε πλέον για την ίδια την διαβίωση.
 Ζούμε πλέον όλοι μας την πλήρη κατάρρευση του κράτους.
 Ταυτόχρονα - και αυτό σε τρελαίνει - μια απίστευτη έκρηξη γραφειοκρατίας σε όλη την έκταση του δημοσίου τομέα "βοηθάει" στην πλήρη των απαξίωση θεσμών, και κλείνει κοροιδευτικά το μάτι σε όσους ευαγγελίζονται τις περίφημες "μεταρρυθμίσεις".
 Οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη.
 Οι εργαζόμενοι βγαίνουν μαζικά στην ανεργία.
 Ένα απίστευτο μπάχαλο!.
 Και τώρα οι Ευρωπαίοι, παίρνουν θέσεις. Στο ξέφραγο αμπέλι που φρόντισαν να τους παραδώσουν οι δύο συμμαθητές - Γιωργάκης, Αντωνάκης - οι ευρωπαίοι επιχειρηματίες, πιάνουν πόστα, πολυθρόνες, καρέκλες. Και το εξαθλιωμένο πόπολο είναι υποχρεωμένο και να ζητωκραυγάζει!.
 Κάθε αντίδραση θα τιμωρείται. Δικαστικοί - που απεργούν γιατί είναι λέει παράλληλη και ανεξάρτητη εξουσία - βγάζουν κατηγορητήρια - Σκουριές - "Για συμμετοχη σε διαδήλωση"!!!!
 Δικαστική εξουσία, 4η εξουσία, κατασταλτικοί μηχανισμοί, κρατικοί λειτουργοί, επιλέξανε - κατόπιν σαφέστατων οδηγιών - των "Αργό μας θάνατο"..
ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοδιαψεύδεστε όταν μιλάτε για ΜΜΕ που πανηγυρίζουν , και έχετε βίντεο του Βαρουφάκη στο Σκάι του Αλαφούζου. Δεν θα ήταν πιο εύκολο να μην τον δείξουν καθόλου ;

Ενεργοί Πολιτες Πάρου είπε...

Έχετε δίαιο, τα ΜΜΕ δεν πανηγυρίζουν. Οι σχολιαστές των κεντρικών ειδήσεων, αρχίζουν την εκφώνηση προβληματισμένοι, δίνουν ίσο χρόνο στην κυβέρνηση και σε όσους πιστεύουν ότι αυτά τα μέτρα οδηγούν στην καταστροφή, οργανώνουν συζητήσεις όπου δεν παίρνουν θέση αλλά ακούν τους συνομιλητές τους.
Κατα άλλα στο σπίτι όλοι καλα;