Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα 24ωρη απεργία τον Οκτώβριο

Πιθανές ημέρες των νέων κινητοποιήσεων είναι 18η και 19η Οκτωβρίου. 

 Πιο δυναμικές κινητοποιήσεις σε συλλογικό όσο και σε κλαδικό επίπεδο, προβλέπεται ότι έρχονται τιος επόμενες ημέρες. Η συζήτηση και η ψήφιση των μέτρων στην βουλή, μέτρων που πτωχεύουν οριστικά την Ελληνικη κοινωνία είναι αφορμή για εκατομμύρια εργαζόμενους και επαγγελματίες, για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Η ΓΣΕΕ όπως ανακοίνωσε θα συνεχίσει και θα κλιμακώσει τον αγώνα για την ακύρωση των καταστροφικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών των μνημονίων με νέες απεργιακές κινητοποιήσεις και άλλες δράσεις στο προσεχές διάστημα και εν όψει της ψήφισης των νέων αντεργατικών μέτρων.

Συνδικάτα, Συντονιστικά, πρωτοβάθμια σωματεία, Εμπορικοί και Επαγγελματικοί σύλλογοι έχουν σε ευθεία σύγκρουση με την πιο εγκληματική πολιτική που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Παράλληλα, συνεχίζονται κινητοποιήσεις από  εφοριακούς, τελωνειακούς και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ από τα καθήκοντά τους απέχουν δικαστικοί, γιατροί και φαρμακοποιοί.

 Πονοκέφαλος για την κυβέρνηση και μαχαίρι για όλους μας , η κατάσταση στον ΕΟΠΠΥ. 

 Ουσιαστικά μιλάμε για πτωχευμένο οριστικά οργανισμό, με αποτέλεσμα να προχωράνε σε επίσχεση όσοι έρχονται σε επαφή ναζί του.

 Ιδιωτικές κλινικές, φαρμακοβιομηχανίες, Γιατροί, προμηθευτές, προχωράνε σε επισχέσεις που θα φέρουν σε απόγνωση τους ασφαλισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: