Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Είχες Γιάννη; Είχα πάντα!.

  Ο καινούργιος γιαννης, αντιγράφει τον παλιό.. Εδώ στις Κυκλάδες ξεκινάμε παράδοση σε Γιάννηδες με στύλ Αντουανέτας. Μετά τον πρώτο που γύρισε "άδοξα" - και προς το παρόν - στο σπίτι του, μας προέκυψε δεύτερος.
 Κακέκτυπο μεν, αλλά τέτοια αντιγραφη στο στυλάκι... προκαλεί γέλιο και θλίψη.
 Ο κ.Βρούτσης, όταν μιλάει, νομίζεις ότι βλέπεις πρωτάρη του Εθνικού Θεάτρου, να απαγγέλει Αντιγόνη.
 Σε συνδυασμό με το κοντάρι που έχει καταπιεί, σου έρχεται να σηκώσεις κάρτα με τον αριθμό "μηδεν".... Ευτυχώς για αυτόν, δεν είμαστε το "Ελλάδα έχεις ταλέντο". 
Όταν αρχίζει και τα πατριωτικά της "εθνικής υπεραξίας" σε συνδυασμό με το "εμείς κλείσαμε τα καταστήματα στην Πάρο" θέλεις να σηκωθείς και να φύγεις......
 Σε ένα νησί που ελάχιστες επιχειρήσεις τηρούν την νομιμότητα,  ο Υπουργός και βουλευτής Κυκλάδων Γ.Βρούτσης, βρήκε ΔΥΟ επιχειρήσεις, - ο ένας πήγε και το είπε μόνος του για να λέμε όλη την αλήθεια - και δεν υπήρχε τηλεοπτικός σταθμός, ραδιοφωνική εκπομπή, εντυπο και ηλεκτρονικό μέσο, που να μην έμειναν με ανοιχτό από τον θαυμασμό στόμα, για τα κατορθώματα του
    Γιάννη των Κυκλάδων Β! (του μεγαλοπρεπούς)!!.
 Οι επιχειρήσεις βέβαια δεν έκλεισαν, θα κλείσουν πέντε μέρες, όταν θα κλέισουν πρώτα από μόνες τους για πέντε - και βάλε - μήνες.
 Εμείς όμως χαρήκαμε στύλ, ερμηνεία, και αντιγραφή.
 Με τις υγείες μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: