Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

To να «πάνε να γαμ..νε» της Ισπανίδας… τι διαφορά έχει από του Ανδρουλάκη;.



   Τι μας είπε ο φιλελεύθερος κομουνιστής Μίμης Ανδρουλάκης; ΕΔΩ
«Κοινωνική πρόταση είναι ανάπτυξη-ανασυγκρότηση και κοινωνική συνοχή, … μόλις σταθεροποιηθεί  η οικονομία.. και υπάρξει ανάπτυξη.. ΘΑ πρέπει να αναπληρωθούν οι απώλειες .. να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.. ειδικά στους … άνεργοι! .. φτωχοί!..  ένα δίχτυ ασφαλείας..  να στερεώσουμε το ασφαλιστικό σύστημα ! ο κόσμος που ακούει να ξέρει ότι …  δεν είναι βιώσιμο αν δεν δημιουργήσουμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας»…..
Κάντε υπομονή 20-25 χρόνια και μέχρι τότε μπορείτε να "ψοφήσετε" για χάρη του φιλελέυθερου κομουνισμού πο ονειρεύεται ο Μ.Α.
 Θα μπορούσε να το πεί πιο απλά «Que se Jodan los parados». Στα Ελληνικά η φράση μεταφράζεται ακριβώς και σημαίνει «Να πάνε να γ…θούν οι άνεργοι».  
 Έτσι απλά μπορεί να το πει σε έναν από το 1,5 εκ. άνεργους, που αντιμετωπίζουν ΑΜΕΣΑ το φάσμα της εξαθλίωσης και της πείνας.
Έτσι απλά μπορεί να το πει σε έναν από το 1 εκ, υποαπασχολούμενους με τετράωρα – στα χαρτιά και στις αμοιβές και 10άωρους στην πράξη -.
 Έτσι απλά μπορεί να το πει στις εκατοντάδες χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους που έκλεισαν τα μαγαζιά τους και έχουν τις εισπρακτικές εταιρείες στο κατόπι τους.
  Έτσι απλά θα μπορούσε να το πει στους εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους νέους, που το σοσιαλιστικό όραμα της συμμορίας στην οποία μετέχει ο Μ.Α. έχει καταδικάσει στην ανεργία, την μετανάστευση, την κατάθλιψη.
Έτσι απλά στους επιπλέον 500.000 ανέργους που έφερε στην χώρα,
 η συμμορία-κόμα του, με αποτέλεσμα να καταρρέει 
και το ασφαλιστικό σύστημα.
 Είναι πολύ πιο τίμια στάση αυτή της Ισπανίδας – μου φέρνει λίγο στην Φωτεινή Πιπιλή – από  το καρκίνωμα που γέννησε το ΚΚΕ.
 Η αμετανόητη, βγαίνει απο το κοινοβούλιο δείχνοντας κωλοδάχτυλο στους απεργούς-άνεργους

Δεν υπάρχουν σχόλια: