Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι γνωστοί "μπαχαλάκηδες".. χτύπησαν πάλι!

 Έχουν κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου.
 Μια χούφτα τιποτάδες που βγάζουν σπυράκια, μόλις ακούσουν λέξεις όπως "εργαζόμενος" "σωματείο" "σύλλογος" "διαμαρτυρία" "αιτήματα"... κλπ κλπ κλπ.
 Τιποτάδες που ζουν γλείφοντας τα περιττώματα μεγαλοεκδοτών, μεγαλοεργολάβων, και λοιπών αλητήριων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου.
 Τελευταίο τους "κατόρθωμα" τα ουρλιαχτά και οι τσιρίδες γιατί εν μέσω καύσωνα, οι εργαζόμενοι στην Ακρόπολη αποφάσισαν να σταματήσουν για λίγες ώρες τις επισκέψεις στον Ιερό βράχο.
 Δεν ξέρω αν κανείς τους έχει επισκεφτεί την Ακρόπολη, αλλά πολύ θα ήθελα να τους δω με 45,5 βαθμούς υπό σκιά, να περιδιαβαίνουν χαλαροί, ανάμεσα στα λευκά μάρμαρα του Παρθενώνα, για κανένα δίωρο.
 Τώρα αν πέσει κανένας τουρίστας με θερμοπληξία ξερός, δεν πειράζει... σημασία έχει ότι αυτοί οι κακοί εργαζόμενοι, έγιναν πάλι "ρόμπα" σε όλα τα κανάλια, εφημερίδες, sites, κλπ κλπ κλπ .
 Την ίδια ημέρα βέβαια με 43,5 βαθμούς στην Νέα Υόρκη, ΕΚΛΕΙΝΑΝ !! -άκουσον άκουσον - τα αξιοθέατα της πόλης, ανάμεσά τους και το άγαλμα της Ελευθερίας!!. διαβάστε το στο tsantiri.gr
 Δεν με πειράζει που μια ομάδα ανόητων, τυχάρπαστων, ετερόφωτων, τιποτάδων αναπαράγει παπαριές τέτοιου είδους.
 Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας, τα χάφτουν... παίρνουν και το ύφος του "αγανακτισμένου" ... και το πάνε παραπέρα.... "να τους κόψουν τον κ..ο" !! "Τεμπέληδες!!" "Να γιατί καταστραφήκαμε σαν χώρα!!".
 ΌΧΙ ρε χάπατο, δεν καταστραφήκαμε για αυτό, καταστραφήκαμε γιατί δεκαετίες τώρα χαπακώνεσαι με κάθε ανοησία, βλακεία, αλητεία, σου πετάνε από το χαζοκούτι.
 Γιατί δεν βάζεις το μυαλό να σκεφτεί, όταν όμως σου πούνε μην πιστεύεις τις παπαριές της τηλεόρασης, απαντάς ." εγώ δεν τους πιστεύω" και μετά αραδιάζει όλο το χθεσινοβραδινό δελτίο των 8.00 μμ!.
"Είδες τι έγινε στη Συρία;" "Είδες τι έγινε στην Λιβύη;" "Είδες που ΟΛΟΙ έπαιρναν μαϊμού σύνταξη;" "Είδες... είδες ... είδες..." 
 Όχι ρε δεν είδα, τους βαρέθηκα, τους σιχάθηκα, και πάνω από όλα τους φοβάμαι... γιατί κάθε μέρα βλέπω φωτοκόπιες να περπατούν ο ένας πίσω από τον άλλο με ένα περίεργο βάδισμα

  .  


Δεν υπάρχουν σχόλια: