Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Αντώνης Σαμαράς... "Δεν θα συγκυβερνήσω με το ΠΑΣΟΚ..."

 
Αντί να μας εξηγείς εσύ, να σου πούμε εμείς.
Γιατί είσαι τυχοδιώκτης, γιατί απλά σε ενδιαφέρει nα γίνεις πρωθυπουργός και όχι το μέλλον αυτού του τόπου, γιατί είσαι ένας looser, και από αυτή τη θέση θα οδηγήσεις τη χώρα στην μεγαλύτερη καταστροφή που έζησε τα τελευταία εκατό χρόνια, γιατί δεν διστάσατε να εκθρέψετε και να προστατέψετε το φασιστικό μόρφωμα Χρυσή Αυγή, ποντάροντας σε αμόρφωτους, ανόητους, ρατσιστές, χωρίς ίχνος λογικής αποβράσματα.
Γιατί είσαι συνένοχος στο ξεπούλημα αυτής της χώρας, γιατί είσαι φιλιππινέζα του Μπόμπολα, του Λάτση, του Ψυχάρη, του Αλαφούζου, του Βγενόπουλου, του Βαρδινογιάννη, και όλων αυτών που πολλαπλασιάζουν τις περιουσίες τους, κατασπαράσσοντας τις δικές μας, πετώντας σου και σένα και των ομοίων σου ψίχουλα.
Εσύ και το κακό συναπάντημα που ετοιμάζεστε να κυβερνήσετε, ξέρετε ότι το πιθανότερο είναι σε λίγους μήνες να πηδάτε από τα παράθυρα για να σωθείτε από την οργή του Λαού.
Συνεχίζετε όμως, γιατί είσαστε σε διατεταγμένη υπηρεσία. γιατί σας κρατάνε στο χέρι, γιατί φτάσατε εκεί που βρίσκεστε με αβάντες και υποσχέσεις, σας στηρίξανε, τους στηρίζετε.
Η μάχη δεν τελείωσε, σύντομα θα μπούμε στο δεύτερο ημίχρονο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: