Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στην επικοινωνιακή επίθεση που γίνεται εναντίον του.

Ο λαός με τη ψήφο του καταδίκασε και συνέτριψε την πολιτική των μνημονίων, της λιτότητας και τους πολιτικούς εκφραστές της. Ο λαός άνοιξε το δρόμο για την ανατροπή στην Ελλάδα, έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη. Και οι δύο στόχοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επιτεύχθηκαν.
 Ο εκλογικός νόμος και μόνο αυτός, με το δώρο των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα στερεί την......................................
.
.

Διαβάστε παρακάτω...............

άμεση (αριθμητική) δυνατότητα συγκρότησης Αριστερής κυβέρνησης.
 Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επιμένει και δικαιώνεται για την πολιτική του, που στηρίζεται στο τρίπτυχο:
¨      Ακύρωση του μνημονίου κ.λ.π.
¨      Συνεργασία των αριστερών δυνάμεων, της ριζοσπαστικής οικολογίας, κ.λ.π. για τη συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστερας.
¨      Εναλλακτικό πρόγραμμα που έχουμε υποβάλλει και που βγάζει τη χώρα από την κρίση υπέρ του κόσμου της εργασίας.
Τις τελευταίες ώρες ξεδιπλώνεται από Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ μια επικοινωνιακή επίθεση ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν ανοχής σε κυβέρνηση Αριστεράς.
Ξεκαθαρίζουμε τα εξής: Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πιστός στις προγραμματικές του στοχεύσεις θα επιδιώξει συνεννόηση με ΚΚΕ, ΔΗΜ.ΑΡ., Ο-Π, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές δυνάμεις και να συνομιλήσει με συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς ώστε να εξετάσει τη δυνατότητα διαμόρφωσης κυβέρνησης της Αριστεράς. Εμείς δεν φοβόμαστε αλλά πάντα επιδιώκουμε την
λαϊκή ετυμηγορία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θεωρεί ότι η διακυβέρνηση της Αριστεράς είναι ικανή και δυνατή όταν στηρίζεται και έχει τη συμπαράσταση του λαού και όχι την ομηρεία των μνημονιακών δυνάμεων, που κάθε στιγμή θα μπορούν να τραβήξουν «το χαλί» κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης.

Η δήθεν πρότασή τους είναι πολλαπλά ψευδής, ιδιαίτερα όταν έχουν βάλει την υπογραφή τους στα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τις «εγγυητικές επιστολές».

Ο λαός μας δεν παραπλανάται. Έκανε ένα μεγάλο βήμα και θα το ολοκληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: