Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Η Μάχη για την πλατεία Αττικής-Ευρωπαϊκή υποκρισία. - 3 βίντεο που πρέπει να δείτε

 Όταν βάζανε σε στρατόπεδα τους παππούδες μας......
Εδώ και λίγες μέρες, η Ελλάδα ανακάλυψε ότι εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, τριγυρνάνε  χωρίς ελπίδα στο κέντρο της Αθήνας.
 Ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την φτώχεια τους και τους κάνουν "βαποράκια",ζητιάνους, ή ακόμα χειρότερα, μια "επικίνδυνη μάζα".
 Ξαφνικά αποφάσισαν ότι το ζήτημα πρέπει να λυθεί. Με 30 στρατόπεδα που θα μαζέψουν 30.000.
 Οι υπόλοιποι δεν είναι πρόβλημα.... "Απειλούν" οτι θα αρχίσουν επαναπροωθήσεις σε χώρες με τις οποίες, δεν έχουν υπογράψει συμφωνίες!. -Συνεπώς δεν μπορούν να τους επαναπροωθήσουν -.
 Η ειρωνία είναι ότι πρωτοστατεί ο υπουργος που υπέγραψε τη συμφωνία "Δουβλίνο-2".
 Ο Κ. Χρυσοχοίδης μαζί με τον Γ.Παπανδρέου, είναι αυτοί που σαν υπουργοί εξωτερικών και Δημοσίας τάξεως, είχαν φροντίσει να γίνει η Ελλάδα, ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης.
 Τώρα, ξαφνικά αποφάσισαν, ότι αντί να ασχολούμαστε με την ανεργία, τις απολύσεις, τα χαράτσια, τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που κλείνουν, πρέπει να συζητάμε για τα στρατόπεδα, τα μαϊμού επιδόματα και την επιστροφή στην αγροτική ζωή!..

Πρόβλημα με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες υπάρχει. Και είναι κυρίως ανθρωπιστικό.
Η λύση του προβλήματος δεν έρχεται με κραυγές και αναθέματα, ούτε με στρατόπεδα.
 Και δεν μπορούμε να λέμε με υποκρισία ότι θέλουμε να λυθεί, όταν εξακολουθούμε να αναγνωρίζουμε τη συνθήκη "Δουβλίνο-2".

Το βίντεο είναι από ρεπορτάζ της Νορβηγικής τηλεόρασης.
Σε αυτό βλέπουμε και την γνωστή κυρία, που τελικά κατέληξε στη φυλακή για κακουργήματα και συμμετοχή σε δολοφονία.

 
Η μάχη για την πλατεία Αττικής από tvxorissinora

 "To μόνο που ζητάμε από την κυβέρνησή σας, είναι να ανοίξει τα σύνορα, και να μας αφήσει ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ"!   Λόγια ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί σε μια χώρα που άνοιξε τα σύνορά της στην είσοδο.. και τα έκλεισε στην .... έξοδο!!
Δείτε ΟΛΟ το βίντεο από το  "Κουτί της Πανδώρας"... είναι γροθιά στο στομάχι.



"ΕΑΝ δεν τους πνίξουμε στο Αιγαίο. ΕΑΝ δεν τους δολοφονήσουμε στα σύνορα.  ΕΑΝ δεν τους τσουβαλιάσουμε για πίσω, από εκεί που με τη σημαία του ΝΑΤΟ συμμετέχουμε στις δυνάμεις κατοχής.  ΕΑΝ δεν τους στοιβάξουμε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. ΕΑΝ δεν τους βασανίσουμε στα κάθε λογής κρατητήρια-φυλακές. ΕΑΝ δεν τους εξευτελίσουμε μέχρι εξόντωσης...
Τότε μπορούμε να τους βάλουμε να χτίζουν τα σπίτια μας, τις εκκλησίες, τα σχολεία μας, τους δρόμους μας, τις Ολυμπιάδες μας... Να φυλάνε τους γέρους και τα παιδιά μας, να μαζεύουν τα σκουπίδια μας, να καλλιεργούν τα χωράφια μας. Να σκοτώνονται στα γιαπιά, 
 στις σκαλωσιές, στα υπουργεία... Και δεν είναι καν υποχρεωτικό να τους δώσουμε και αυτό το ξεροκόμματο. Μπορούμε απλά, να τους καταγγείλουμε! Γιατί-ω τι κακούργημα!- δεν έχουν χαρτιά, δεν έχουν δικαιώματα. Δεν έχουν δικαίωμα στην ύπαρξη. Ποινικοποιούμε την ίδια τη ζωή!"

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ"!!!!

                          
Η κυρία Ηλέκτρα Κούτρα, δικηγόρος και πρόεδρος της "Ελληνικής Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα", εξηγεί -με πολύ απλό τρόπο- τι πραγματικά συμβαίνει και προτείνει λύσεις. Ένα βίντεο 20 λεπτών που με απλό τρόπο προσεγγίζει το πρόβλημα. Την υποκρισία της Ευρώπης. Την ένταση του προβλήματος (το 90% των μεταναστών της Ευρώπης έχει εγκλωβιστεί στην Ελλάδα) Χωρίς το μίσος και αν σταματήσουμε να επενδύουμε στα ξενοφοβικά αντανακλαστικά, με στόχο την αποκόμιση πολιτικού κέρδους, λύση υπάρχει. Δείτε το αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: