Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Βάση σχεδίου, επιτέθηκαν αναίτια σε ειρηνικούς διαδηλωτές. Βάσει σχεδίου έκαψαν την Αθήνα;, Βάσει σχεδίου έκαψαν την Marfin;

 Αν δούμε τη σειρά των φωτογραφιών, που τραβήχτηκαν τη στιγμή της επίθεσης. Βλέπουμε ότι τα χημικά άρχισαν χωρίς καμιά πρόκληση. Αναίτια. Τη στιγμή που έφτασαν στο Σύνταγμα ο Μ.Γλέζος και ο Μ.Θεοδωράκης. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. δείχνουν λεπτό προς λεπτό την απρόκλητη επίθεση. Δείτε τις όλες.
Η επίθεση άρχισε, μόλις πήρε το μικρόφωνο ο Θεοδωράκης. Δεν υπήρχαν επεισόδια, κουκουλοφόροι, πέτρες, προκλήσεις. Υπήρχε μόνο το σχέδιο, να επιτεθούν με μανία στο κόσμο, για να μη χρειαστεί δυό ώρες μετά, να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη διαδήλωση που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

.  Η επίθεση συνεχίζεται. Δεν υπάρχουν μολότωφ, μπαχαλάκηδες... μόνο οι "γκρίζοι λύκοι" των ΜΑΤ.
.
.   Το χημικό νέφος εξαπλώνεται. Ο κόσμος "πνιγμένος" στριμώχνεται. Τα χημικά κάνουν καμπύλες          και πέφτουν μέσα στο κόσμο.
       Συντεταγμένα αποχωρούν οι διαδηλωτές, χωρίς να απαντάνε 
στα δεκάδες χημικά που εξαπολύονται.
    Απρόκλητα πέφτουν τα χημικά.. προς όλες τις κατευθύνσεις. Παρά τις ευχές του Παπουτσή... δεν "αντιδράει" κανένας. Οι επιτελείς των ΜΑΤ χάνουν κάθε δικαιολογία που είχαν έτοιμη.
 


   Πανικόβλητος ο κόσμος κατεβαίνει τις σκάλες, Φεύγει από όπου βρει.... δεν υπάρχει ούτε ένας που να  "απαντάει" στην πιο απρόκλητη επίθεση που έγινε τα τελευταία χρόνια.
   Αυτή όμως η επίθεση, οδήγησε στο να σταματήσει η ροή χιλιάδων λαού προς το Σύνταγμα. Και να καεί το κέντρο της Αθήνας..... Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Και αν το σκηνικό της φασιστικής έμπνευσης, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε σχεδιαστεί από "ψηλά"..... γιατί να μη πάει το μυαλό μας και σε ποιο πονηρές σκέψεις;,
 Follow the money λεν οι "φίλοι" μας Αμερικάνοι. Ψάξε αυτόν που ωφελείται... για να βρεις τον ένοχο.
 Και η κοινωνία από καιρό κύριε Παπουτσή.......τον έχει βρει. Και μετά τους αρχικούς ψιθύρους,  τον λέει δυνατά...... πολύ δυνατά.....

τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο blog  parallhlografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: