Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

"Mια συμφωνία, γεμάτη ψέμματα και απάτες" video

Δεν το λέμε εμείς. Το λέει ο διάσημος αναλυτής της Wall Street Journal κ. Mark Grant, στην οικονομική του στήλη "Out of the Box". Αναφέρει χαρακτηριστικά, "ότι η συμφωνία του Eurogroup για την Ελλάδα είναι μια συμφωνία γεμάτη "ψέματα και απάτες"!   
  ΔΕΙΤΕ το δημοσίευμα
 Οι περισσότεροι αναλυτές των "αγορών" αναλύοντας τη συμφωνία.. καταλήγουν ότι το 2020 το χρέος θα είναι τουλάχιστον 160% και όχι 120,5!!
Το γράψαμε από τη πρώτη στιγμή. Αυτά που λέει η συμφωνία, περί ανάπτυξης και περιορισμό τους χρέους, είναι επιεικώς μπούρδες. Δείτε   Έταξα στο άγιο... μία φανουρόπιτα/
 Τα νούμερα είναι αμείλικτα. Το 2020, ένας εξοντωμένος λαός θα ζει σε μια χώρα-προτεκτοράτο, με
μισθούς πείνας. Με το εναπομείναν πραγματικό χρέος να είναι 335δις με τα έσοδα να μειώνονται λόγω ύφεσης, και με επιτόκια 3,65% - να θυμίσουμε ότι η ΕΚΤ δανείζει τράπεζες με 1%, αλλά την Ελλάδα που θέλει να σώσει την υποχρεώνει να δανείζεται με 3,65% -, το χρέος το 2020 στην  ρημαγμένη Ελλάδα, θα είναι διπλάσιο από αυτό που λένε. Το ξέρουν, σε έναν απλό υπάλληλο τράπεζας να πάτε και να κάνετε υπολογισμούς θα σας το πει.
 Παπαδήμιος-Βενιζέλος-Σαμαράς-Καναλάρχες-Εργολάβοι... σώζουν τους τραπεζίτες και τους εαυτούς τους. Εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων εργαζομένων, συνταξούχων, της νέας γενιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: