Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

"Αν είμασταν εξουσία η τρόϊκα θα είχε απελαθεί"!


"Aν ήταν στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ αυτούς τους υπαλληλίσκους δεύτερης διαλογής της τρόϊκας με τους οποίους διαπραγματεύεται ο Ε.Βενιζέλος θα τους είχαμε απελάσει"!
 Με αυτή την απίστευτη δήλωση που αντανακλά τα αισθήματα ολόκληρου του ελληνικού λαού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, πραγματικά "έβαλε τα πράγματα στη θέση τους" αναφορικά με το ποιοι προσπαθούν να φυλακίσουν την Ελλάδα στα δεσμά του αιώνιου χρέους! 
«Εκτός από την Ελλάδα, που πράγματι έχει πρόβλημα, αν προχωρήσουμε σε άτακτη χρεοκοπία, το μεγαλύτερο πρόβλημα θα το έχει η ίδια η Ευρωζώνη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι αυτό«είναι ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί» το οποίο η κυβέρνηση δεν το εκμεταλλεύεται.

Εξήγησε πως αν υπάρξει αδυναμία πληρωμής των ομολογιούχων, θα υπάρξει πρόβλημα και στο
τραπεζικό σύστημα και ενδεχομένως αργότερα και στους μισθούς και στις συντάξεις, αλλά αυτό σε δεύτερη φάση και υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι «το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο καθώς με το PSI τα περισσότερα χρήματα θα πάνε στις τράπεζες και τους ομολογιούχους».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη αν ερχονταν τα "αφεντικα" και οχι οι υπαληλισκοι ο "επαναστατης" Τσιπρας δεν θα ειχε προβλημα?
Γιατι δεν μας λεει τιποτα για τα αφεντικα των μεσων παραγωγης?

Ενεργοί Πολιτες Πάρου είπε...

Πήγαινε στο skaitv να δεις όλη την συνέντευξη. Είπε, τον ρώτησε ο Λυριτζής και απάντησε. Βέβαια δεν είπε γιατί η εύα δάγκωσε το μήλο και δεν το έδωσε πίσω...... και άλλα πολλά... κακώς!.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους να ενωθει η "αριστερα" για να διωξει τους υπαλληλους, τα αφεντικα δεν μας πειραζουν....