Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Τέρμα η πλάκα..... Τρομοκρατούν την ώρα που έχουν απαξιωθεί και απαξιώσει τη χώρα

 Βγαίνουν με διαγγέλματα, στέλνουν μηνύματα αριστερά δεξιά. χτυπιούνται σαν υστερικοί πάνω στα έδρανα, ουρλιάζουν, παρακαλούμε ξεφτιλίζονται.
 "Θα πεινάσετε", "θα αδειάσουν τα ράφια", "δεν θα έχετε πετρέλαιο και φάρμακα" Για δείτε και αυτό, "θα κλείσουν οι τράπεζες", "Δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις"... και ότι ΄άλλο περνάει απο το μυαλό τους.
 Ένα επιχείρημα, μια λογική  αλληλουχία, μία ολοκληρωμένη σκέψη, δεν έχουν.
 "Θα κλείσουν όλες οι τράπεζες!". Με τα λεφτά που χρωστάει ο κόσμος.. αυτό ακούγεται μάλλον σαν υπόσχεση. Καταθέσεις πλέον έχουν μόνο αυτοί. Οι υπόλοιποι έχουμε ΧΡΕΗ. Χρωστάμε τα σπίτια μας, τις κάρτες που μας φόρτωσαν,  τα επαγγελματικά δάνεια με τους ληστρικούς τόκους που έχουν εξουθενώσει τους επαγγελματίες.... και νομίζουν ότι αυτό είναι απειλή. Όχι μόνο να κλείσουν... αλλά αν ξανανοίξουν.. να ανοίξουν σαν κρατικές. Με χρηματιστηριακή αποτίμηση 2δις, έχουν λάβει 130 δις.
 Δυο τρεις οικογένειες, στέλνουν τον Ελληνικό λαό στον καιάδα και έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε "ΛΑΤΣΗΣ Α.Ε.".
 "Δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις". Το μόνιμο σκιάχτρο. Ξεθάφτηκε τις τελευταίες μέρες. Το χρησιμοποίησε και ο ποιο ανίκανος πολιτικός αρχηγός της χώρας. Ο Αντώνης Σαμαράς. Και είναι ανίκανος, γιατί όλοι οι χειρισμοί του από τον Οκτώβρη μέχρι σήμερα.. είναι ένα ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής.
 Το είπε και το "ΑΤΜ με φωνή", το είπε και ΓΑΠ.... το αδικημένο..... το λοιδορήσαμε το παιδί!.
 Το είπε και ο κονφερανσιέ..... απαγγέλοντας Σέξπιρ!!. Το είπε και Συντ. Βενιζέλος - το Συντ. σημαίνει συνταγματολόγος, όχι Συνταγματάρχης-.
 Και βγήκε το "αφεντικό" η Μέρκελ.. και ξεκαθάρισε με προχθεσινές της δηλώσεις. "Τα χρήματα θα είναι σε ειδικό λογαριασμό και θα εξοφλούν ΜΟΝΟ ομόλογα. δεν θα δοθεί ούτε ένα ευρώ για άλλο σκοπό"!.
 Ο μονόδρομος του 2010 που ΤΟ ΠΟΛΥ μέχρι το 2012 θα μας οδηγούσε πίσω στις αγορές, είχε πολλά παρόμοια επιχειρήματα.
 Η ψήφιση του "μεσοπρόθεσμου" που ΕΣΩΖΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ, είχε παρόμοια επιχειρήματα.
 Και τώρα... τώρα που δεν υπάρχει οικονομικός αναλυτής που να μην καταλήγει ότι με τα λάθη τους οδήγησαν τη χώρα εδώ.....ΤΩΡΑ, με σπασμένα νεύρα αλλά και απίστευτο θράσος, επαναλαμβάνουν  τα ίδια ψέμματα. Παριστάνουν τους καραγκιόζηδες και λειτουργούν σαν μαριονέτες.
 Νομίζουν ότι με τρία κανάλια τρεις εφημερίδες και τρεις εταιρείες δημοσκοπήσεων, θα στήσουν την εικονική πραγματικότητα που τους συμφέρει.
 Στήνουν τα ποσοστά για να μη πείσουν το κόσμο, ότι τελικά θα επιζήσουν. Φουσκώνοντας και ξεφουσκώνοντας τα ποσοστά.
Μόνο που δημοσκοπήσεις κάνουν και οι ξένες πρεσβείες... και τα αποτελέσματα τους έχουν τρομάξει....... και προσπαθούν να αναβάλλουν τις εκλογές με κάθε τρόπο............
 Έχετε την εντύπωση ότι αν ήταν αληθινή η τελευταία δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει στο μαύρο blog 165 έδρες, και δίνει και δεύτερο κόμμα την Δημαρ!..... δεν θα έκαναν ΤΩΡΑ εκλογές;.
 ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ.  
Δεν πιστεύουμε τα κανάλια σας, δεν πιστεύουμε του εκδότες-μεγαλοεργολάβους-χορηγούς σας, δεν πιστεύουμε τους  ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ  και φορτωμένους με κρατικές "δουλειές" δημοσκόπους σας.
 Είστε υπόλογοι, λειτουργείτε χάρις στα στρατιωτικά τμήματα που οργανώσατε και σας φυλάνε.
 Έχετε εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον λαό, στη Δημοκρατία, στο Σύνταγμα και τους νόμους της Πατρίδας.
 Έχουμε πόλεμο.
  





Δεν υπάρχουν σχόλια: