Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Που θα κρυφτούν την 25η Μαρτίου; Ομαδική μούτζα στη παρέλαση στα Γιάννενα (βίντεο)


Ομαδική μούντζα από μαθητές στους επισήμους στην παρέλαση στα Γιάννενα

Διαμαρτυρίες και από τους κτηνοτρόφους.. τα Ματ... συνέλαβαν το γάλα!!!
Απών ο Κ.Παπούλιας
Με ένα απίστευτο περιστατικό, σημαδεύτηκε η σημερινή παρέλαση στα Γιάννενα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων από τον Τούρκικο Ζυγό. Σύμφωνα με τα όσα γράφει τοepirusgate, ομάδα μαθητών από σχολείο της πόλης, μόλις πλησίασε την εξέδρα των επισήμων, γύρισε και μούντζωσε ομαδικά τους επίσημους!!!
Προηγήθηκε το σύνθημα του σημαιοφόρου του σχολείου ο οποίος φώναξε δυνατές «Είστε Μαλ..ς»!!!
Η απίστευτη κίνηση των μαθητών -η οποία όπως όλα δείχνουν ήταν προσχεδιασμένη-, εξόργισε τον δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο, ο οποίος αποχώρησε όχι μόνο από την εξέδρα των επισήμων, αλλά και από το χώρο που έγινε η παρέλαση.
Επίσης, οι καθηγητές φυσικής αγωγής, δυο σχολείων που παρέλασαν σήμερα στα Γιάννενα, έδωσαν το πρόσταγμα στους μαθητές τους «Κλίνατε απ’αριστερά», μόλις πλησίασαν στην εξέδρα των επισήμων!
 Ένταση σημειώθηκε όταν κτηνοτρόφοι του νομού ήρθαν αντιμέτωποι με τα ΜΑΤ.
Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση, όταν...
οι κτηνοτρόφοι μπήκαν στην κεντρική λεωφόρο και προσπάθησαν να μοιράσουν γάλα στους πολίτες, για να διαμαρτυρηθούν για τα έσοδά τους, που όπως λένε μειώνονται διαρκώς. 
Τότε βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες των ΜΑΤ που τους απώθησαν και προς στιγμήν απειλήθηκε σύρραξη. 
Να σημειώσουμε πως από τον φετινό εορτασμό απουσίαζε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, που έδινε πάντοτε το παρόν, αφού είναι και ο τόπος καταγωγής του!


πηγές  24gr  tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια: