Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Mια πολύ αποκαλυπτική ιστορία....

Που όσο πάει γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτική.... ξέρετε με τί λεφτά αγόρασε ο Π.Ρ. απο τη Θεσσαλονίκη τα 4 Airbus....
 Με δάνειο  που πήρε μια μέρα μετά τον διαγωνισμό από την Proton Bank  του Λαυρεντιάδη ....
Την Proton Bank που διέσωσε ο Βενιζέλος - όπως και τη Πειραιως και την ALPHA -   με λεφτά από τα ταμεία ...  που δεν έχουν λεφτά για συντάξεις!!!.. 
  Δηλαδή με λεφτά που πήρε από το κράτος... αγόρασε κρατική περιουσία... που προηγουμένως είχαν υποτιμήσει !!!!!!
 ΤΩΡΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....!!!!!!
 ΄Όσο για τους οικονομικούς εισαγγελείς.... ασχολούνται με τη              φούσκα Καπελέρη...................


Μέχρι χθες πάντως αυτά που ξέραμε και δημοσιεύαμε ήταν αυτά....
Ξαναδιαβάστε τα γιατί το παζλ ... μάλλον έχει και συνέχεια.....


"Τέσσερα αεροσκάφη Airbus που αγοράστηκαν 560 εκ. ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο - δηλαδή τα πληρώσαμε ΕΜΕΙΣ - πουλήθηκαν , ελαφρώς μεταχειρισμένα 65 εκ. ευρώ.... και μάλιστα πουλήθηκαν σε επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη. 

 Το καλό ξεκινάει τώρα.
 Ο εν λόγω επιχειρηματίας που έδωσε τα 65 εκ. ευρώ.. έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του εδώ και μήνες. Απειλεί δε, ότι αν δεν δεχτούν θεαματικές μειώσεις μισθών, θα τους απολύσει όλους.
 ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, γιατί ο κόσμος σας έβριζε, την ώρα που σας έβλεπε να εκφωνείτε το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σας;.

 Αυτά λέγαμε χθες(2/1/2012)... ΣΗΜΕΡΑ(3/1/212)  έχουμε και άλλα............

 Σήμερα το τίμημα έγινε ... 31 εκ. ευρώ..!! και έχουμε και μερικά ακόμα πιο ωραία....  με ένα ερώτημα... οι οικονομικοί εισαγγελείς, θα καλέσουν σε απολογία τον Γ.Παπακωνσταντίνου; ξέρετε, εκείνον το τύπο που "έπαιζε" τον υπουργό οικονομικών......
 για διαβάστε τη συνέχεια.....




"Όπως λέει ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Χειριστών της Ολυμπιακής Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, «εάν τα αεροσκάφη είχαν πωληθεί με το κλείσιμο της εταιρείας, όταν ακόμα ήταν πλόιμα, η τιμή και για τα τέσσερα θα μπορούσε να φτάσει ακόμα και στα 170 με 180 εκατ. ευρώ».

Και συνεχίζει: «Εμείς βάλαμε πωλητήριο και τα καθηλώσαμε στο έδαφος, ενώ θα μπορούσαμε να τα δώσουμε σε μεγάλο οίκο leasing αεροσκαφών ώστε και να συντηρούνται σωστά και να λαμβάνουμε ενοίκια έως και 350.000 δολαρίων τον χρόνο για το καθένα . Αντί γι’ αυτό στείλαμε το λάθος σήμα στην αγορά, που είναι αμείλικτη, και τα αεροπλάνα έχασαν τριών ετών αξία».

Από πότε είναι καθηλωμένα τα αεροσκάφη; Από τον Οκτώβριο του 2009, μετά το κλείσιμο της Ολυμπιακής. Δύο χρόνια διακυβέρνησης των «σωτήρων», με το βασικό μέρος της ευθύνης στους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, απαξιώθηκε πλήρως το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο."

Οικονομική ζημιά εκατομμυρίων ευρώ.... ποιος θα τη πληρώσει; .............

αυτό το απόσπασμα το δανειστήκαμε από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: