Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ρομπα η κυβέρνηση απο τις δηλώσεις Σπυρόπουλου

 Οι δηλώσεις του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβ. Σπυρόπουλου στη ΝΕΤ, εκθέτουν τη κυβέρνηση και τον εμπνευστή της τρομοκράτησης του λαού.
 Συγκεκριμένα για δεύτερη φορά μέσα στη μέρα - είχε προηγηθεί ανάλογη δήλωσή στο ΣΚΑΙ, ο διοικητής του ΙΚΑ διαβεβαίωσε, ότι 
"κανονικά θα καταβληθούν οι συντάξεις του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου. Επίσης, ο κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος σημείωσε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτε για τις επικουρικές. Υπογράμμισε ότι η έντονη φημολογία που έχει δημιουργηθεί βυθίζει τα έσοδα του Ιδρύματος."
 "Δεν εξαρτάται η καταβολή από την έκτη δόση"  τόνισε κατ επανάληψη σήμερα τινάζοντας στον αέρα τον εκβιασμό Βενιζέλου ότι δεν θα μπορούν να καταβληθούν οι συντάξει αν δεν πάρουμε την έκτη δόση. Άλλωστε έτσι και αλλιώς δεν θα τη πάρουμε ποτέ. Μια λογιστική εγγραφή θα γίνει στα ομόλογα μας που απλά θα αλλάξουν ημερομηνία πληρωμής και ποσό. Θα αυξηθούν κατά αρκετά εκατομμύρια λόγω των τόκων.
 Όμως ο διοικητής του ΙΚΑ έδωσε και τον νέο αριθμό των περίφημων συνταξιούχων- μαϊμού που δεν πογ΄ραφηκαν και ήταν 100.000 αν θυμάστε. Οργίασε πριν ένα μήνα η κυβερνητική προπαγάνδα. "Εκατό χιλιάδες μαϊμού συνταξιούχοι έτρωγαν δις" "Να γιατί έπεσαν έξω τα ταμεία" .. μερικοί από τους τίτλους. Την έπεφταν στα κανάλια σε όλους τους ομιλητές της Αριστεράς, κάτι παπαγαλάκια σαν τον Κώνστα, για να τους  αποδείξουν ότι δεν φταίει το μνημόνιο για τα δεινά αλλά οι κλέφτες-εργαζόμενοι. 
  Η απογραφή όμως συνεχίζεται και ο διοικητής ανακοίνωσε ότι το νούμερο έχει γίνει είκοσι χιλιάδες. Βέβαια μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν απογραφεί και οι υπόλοιποι και θα μείνουν εκτός απογραφής όσοι "έφυγαν' το τελευταίο τετράμηνο.
Όμως αυτό που έμεινε στη συνείδηση του κόσμου είναι ότι εκατό χιλιάδες έπαιρναν σύνταξη - μαϊμού.
 Τα εγγόνια του Γκαίμπελς και τα παιδιά του Γεωργαλά κάνουν δουλειά... δεν μπορείτε να πείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: