Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Οι εξελίξεις σχεδιάζονται μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητας

 Οι εξελίξεις τρέχουν. Όλες οι προβλέψεις αναιρούνται σε ελάχιστο χρόνο. Συγκυβέρνηση, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, Εθνικής Σωτηρίας, Εκλογές, Δημοψήφισμα, Κυβέρνηση με εξωκοινοβουλευτικούς, με πρόσωπα κοινής αποδοχής και άλλες προτάσεις περνάνε κατά ριπάς από μπροστά μας.
  Το σύστημα δοκιμάζει τις ανοχές του και τις αντοχές μας.
  Οι σχεδιασμοί γίνονται σε κλειστές αίθουσες και τα πιόνια - πράσινα και γαλάζια - έχουν πάρει θέσεις. 
  Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι "κολαούζοι"-μικροί που γυρνάνε στα μικρόφωνα παρακαλώντας για καμία καρέκλα, και τονίζοντας να για να τους δούνε αυτοί που κάνουν τους σχεδιασμούς, ότι είναι εδώ!!.
 Όμως όσα θα αποφασιστούν, θα αποφασιστούν με γνώμωνα την τεράστια λαική αντίδραση. Αυτήν θέλουνε να ξεπεράσουνε. Με εκβιασμούς. Με τελεσίγραφα. Με σχεδιασμούς πίσω απο τη πλάτη του λαού.
  Τα δύο μεγάλα κόμματα της συμφοράς, οι αίτιοι της κρίσης, καλούνται να διαχειριστούνε τη κρίση. Μια κρίση που προκάλεσε η μεγαλειώδης κινητοποίηση  του Ελληνικού λαού.  Προσπαθούνε να στρέψουν τα φώτα στα αδιέξοδα - όπως τα εννοούν αυτοί - και να κερδίσουν χρόνο.
  Χρόνο για να ολοκληρώσουν αυτό το συμβόλαιο θανάτου. 
  Η αντίδραση όμως του λαού θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, θέλοντας και μη, τη τελευταία λέξη στις εξελίξεις θα την έχει ο Ελληνικός Λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: