Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ : Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες. Οι χαζομάρες είναι προνόμιο των αυταρχικών καθεστώτων...

 Η εγκύκλιος για το χαράτσι είναι απολαυστική.... Μπροστά στο αδιέξοδο αλλά και στην απάντηση της Κομισιόν, ότι η κοινοτική νομοθεσία ΔΕΝ επιτρέπει τέτοιες ενέργειες, το σκληρό και αυστηρό ύφος του συνταγματάρχη ράγισε.
 Έτσι μεγάλωσε το περιθώριο αποπληρωμής στις ... 80 ημέρες. Θα μου πείτε  στον Ιούλιο Βερν ο φίλος μας Φιλέας, γύρισε το κόσμο σε 80 μέρες, μια ΔΕΗ δεν θα πληρώσετε; Νά εχουν και το περιθώριο να το αποσύρουν σιγά σιγά χωρίς να γίνουν ρεζίλι....
Ταυτόχρονα για να ξεπεραστεί το "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ"    συστήνονται άμεσα 3μελείς επιτροπές που θα εδρεύουν στις εφορίες, προκειμένου να αξιολογούν τις περιπτώσεις που θα απευθύνονται σε αυτές.

Τις ομάδες θα καταρτίζουν ένας υπάλληλος ΔΟΥ, Πανεπιστημιακής Κατηγορίας, που θα ορίσουν οι κατά τόπους έφοροι, ένας κοινωνικός λειτουργός και ένας αστυνομικός υπάλληλος της ΕΛΑΣ.

Η συγκεκριμένη Επιτροπή θα έχει το δικαίωμα είτε να εντάσσει στις ευπαθείς ομάδες, άτομα που απευθύνονται σε αυτές, είτε να μειώνει μέχρι και το ελάχιστο ποσό 0,5 €/τμ, τον υπολογισμό του τέλους ακινήτου. 
Εκεί κατα τους ηλίθιους που το πρότειναν θα πηγαίνουν οι πολίτες που δεν μπορούν, θα ανακοινώνουν τα προσωπικά τους δεδομένα  -  με τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ της διακοπής ρεύματος -  και θα μπορούν να απαλλάσσουν  τους πολίτες από την υποχρέωση πληρωμής. 
 Κατόπιν εσείς μπορείτε να απευθυνθείτε στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια για "εκβιαστική παραχώρηση προσωπικών δεδομένων" και να απαιτείτε την το ποσόν της αρεσκείας σας!!!. 
  Ποιος ΜΑ.....ΑΣ τα έγραψε όλα αυτά στην εγκύκλιο δεν έχει σημασία.... σημασία έχει ότι τέτοιοι ΜΑ...ΕΣ μας κυβερνάνε.

Η εγκύκλιος επίσης διευρύνει τις κατηγορίες ευπαθών ομάδων που εξαιρούνται του τέλους, πέρα από τα άτομα με αναπηρίες άνω του 80% και όσους τελούν υπό μηχανική υποστήριξη. Από την καταβολή του «χαρατσιού» εξαιρούνται και άτομα με βαριές κινητικές αναπηρίες, όπως νοητική υστέρηση, σύνδρομο Ντάουν, εγκεφαλική παράλυση, ανεξαρτήτως ποσοστού αναπηρίας. 
  Φυσικά αυτή η εγκύκλιος έρχεται μετά τη βόμβα της Κομισιόν η οποία σημειώνει πως κράτος δεν έχει κανένα δικαίωμα να ζητάει από τη ΔΕΗ τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώνουν το χαράτσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: