Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Σε 10 ημέρες το Δ! ΡΑΙΧ θα είναι το νέο καθεστώς.......

 Το δημοσίευμα δεν λέει αυτό ακριβώς. Λες ότι σύμφωνα με τους Financial  Times η ευρωζώνη έχει 10 ημέρες ζωή.  ΕΔΩ
 Το συμπέρασμα βέβαια απο την ανάγνωση του κειμένου, είναι ότι .. αν δεν θέλουμε να βιώσουμε την απόλυτη καταστροφή, 

«Αν η Ευρωπαϊκή Ένωση καταφέρει να φτάσει σε μια συμφωνία στις 9 Δεκέμβρη, τότε ίσως η Ευρωζώνη επιβιώσει. Οι ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν σε μια πολύ φιλόδοξη ατζέντα και οι «Μερκοζί» να ξεπεράσουν τον εαυτό τους το επόμενο διάστημα. Η Ευρωζώνη λοιπόν χρειάζεται άμεσα την άνευ περιορισμών παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην αγορά ομολόγων, αλλά και την παροχή ρευστότητας για τις τράπεζες. 

Ταυτόχρονα, απαιτείται ένα σαφές και οριοθετημένο χρονικά πρόγραμμα έκδοσης ευρωομολόγου, ενώ επιτακτική είναι η άμεση δημοσιονομική ενοποίηση. Εν μέρει η τελευταία λύση θα οδηγήσει σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των κρατών αλλά θα δημιουργήσει ένα αξιόπιστο θεσμικό πλαίσιο. Η «πληγή» της Ιταλίας μας φωνάζει ότι ο χρόνος τελειώνει, μένουν το πολύ δέκα ημέρες», καταλήγει ο αρθρογράφος.".

 Προετοιμάζουν το έδαφος που "θα οδηγήσει σε απώλεια της εθνικής κυριαρχίας των κρατών " και αυτό γίνεται μέσα σε κλίμα απόλυτης τρομοκράτησης των λαών της Ευρώπης. Να μήν το γλεντάμε ψιλοχαιρέκακα λοιπόν το "φιάσκο του ευρώ" γιατί απλά αυτά όλα αυτά ενδέχεται να είναι ένα σενάριο. Ένα σενάριο όπου οι λαοί της Ευρώπης θα οδηγηθούν στο μαντρί του Δ ΡΑΙΧ, και μάλιστα με τη θέληση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: