Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση της MEGA-TROIKA με τον Γ.Α.Παπανδρέου

Σειρά επαφών Παπανδρέου με εκδότες και ιδιοκτήτες ΜΜΕ

 Προκειμένου να μείνει στην εξουσία προχωράει σε κινήσεις που δεν έχουν προηγούμενο .

Στο γραφείο του στη Βουλή βρέθηκαν οι κ.κ. Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας, στον έλεγχο των οποίων βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΓΚΑ. 
Θα ακολουθήσει αύριο νέος κύκλος συζήτησης με τους, Γ. Αλαφούζο (Σκάι), Μ. Κυριακού (ANT1) και Κ. Μάινους(Alpha), Όπως μας τα λέει το "Πρωτο Θέμα" ο πρωθυπουργός τους έκανε παραπονα !!! για τη στάση τους απέναντι στη κυβέρνηση.
 Εμ δίκιο έχει, στον έναν χαρίζει 100 εκ.δάνειο για το μέγαρο μουσικής... στον άλλον του δίνει τη μισή Χαλκιδική, τα σκουπίδια, - για τη Κερατέα τουλαχιστον να του αναγνωρίσουμε ότι προσπάθησε.. - και να του τα χώνουν τα "ντόπερμαν της δημοσιογραφίας" !!! . 
 Τους έβαλε λοιπόν στη θέση τους .. και ω του θαύματος, το χθεσινό δελτίο ήταν ....Παναγία ένα πράμα.....βάλε τι συμφωνίες εμπορικές κλείσανε ..................
 Άντε βρε καλές μπίζνες...
και το ρεπορτάζ απο το "Πρωτο Θέμα"


"Η στάση των μέσων ενημέρωσης το διάστημα που ακολουθεί, οπότε και θα κριθούν τα πάντα αναφορικά με την διαχείριση της ελληνικής κρίσης χρέους, είναι εξόχως κρίσιμη. Γι’ αυτό ο πρωθυπουργός εγκαινίασε από το βράδυ της Δευτέρας κύκλο επαφών με τους εκδότες και τους ιδιοκτήτες ραδιοτηλεοπτικών μέσων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου έθεσε τους μετόχους του μεγάλου καναλιού αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους στη διαπαιδαγώγηση της κοινής γνώμης, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να πριμοδοτούνται συμπεριφορές που οδηγούν την Ελλάδα εκτός της ζώνης του ευρώ. Αντίστοιχες θα είναι οι επισημάνσεις του πρωθυπουργού και στα ραντεβού με τους υπόλοιπους εκδότες που θα ακολουθήσουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια: