Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 Διαδηλωτής άφησε την τελευταία του πνοή στον Ευαγγελισμό
 Σύμφωνα με ανακοίνωση των γιατρών - πριν απο λίγα λεπτά - ο διαδηλωτής δεν έφερε τραύματα και έχασε τη ζωή του απο έμφραγμα, συνεπεια των χημικών που εισέπνευσε.
Ανεξάρτητα απο το πόσο ευσταθούν αυτά ή όχι,  μετράμε ακόμα ένα νεκρό. Υπεύθυνη είναι αποκλειστικά η κυβέρνηση.  Η πολιτική της καταστολής και της βίαιης αντιμετώπισης των λαικών αντιδράσεων οδηγεί - και θα συνεχίσει να οδηγεί - σε απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Βέβαια για τις αγορές οι θάνατοι απο αυτοκτονίες, εγκληματικές ενέργειες, βίαιη καταστολή, απαγορευμένα χημικά, δεν είναι τίποτα μπροστά στα κέρδη απο την τοκογλυφία.
   Υπηρέτης αυτών των αγορών η κυβέρνηση, αδιαφορεί για τους πολίτες και ενδιαφέρεται μόνο για το νεύμα της Μέρκελ και του Σαρκοζί που θα σημαίνει έγκριση της περίφημης έκτης δόσης.
 Σε λίγες ώρες θα ξεκαθαρίσει, για το ποιές ήταν οι συνθήκες θανάτου του συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτσαρίδης, 43 χρονών, στέλεχος του ΠΑΜΕ. 
 Φαίνεται όμως ότι κατα μια σατανική σύμπτωση, όταν ξεσηκώνεται ο λαός - 10/5 MARFIN -  θάνατοι την βγάζουν απο τη δύσκολη θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: