Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η επιστολή της Διαμαντοπούλου και τα Ανοικτά πανεπιστήμια"

  Ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά και μέλος του νέου «ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΥ» η κ.Διαμαντοπούλου.   Συνυπέγραψε μαζί με τον Ραγκούση και τον Λοβέρδο την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Για την αντικατάσταση του μεγάλου οραματιστή λέμε.
 Όλα τα καταλαβαίνουν οι τρείς καμπαλέρος. Ακόμα και αυτά που δεν καταλαβαίνουμε εμείς.  Και μέσα στην ανακοίνωση τσούπ και η αναφορά …….  «Τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι ανοικτά».!!!!
 Φαίνεται έχει καιρό να επισκεφτεί  τις σχολές η υπουργός. Να τη πληροφορήσουμε λοιπόν ότι οι περισσότεροι φοιτητές έχουν γυρίσει σπίτι τους.
Ογδόντα από τα εκατό τμήματα των ΤΕΙ Αθήνας ανέστειλαν τη λειτουργίας τους. Σχεδόν όλα τα τμήματα των ΤΕΙ Πειραιά… αλλά και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Μυτιλήνη) ανέστειλε τη λειτουργία του λόγω έλλειψης χρηματοδότησης και καθηγητών. Ίδια εικόνα και στη Χαλκίδα και στα Πάτρα και στη Λάρισα ……………………………
 Για τα λύκεια και Γυμνάσια, μένουμε στη κατηγορηματική της δήλωση. «Μέχρι τις 15 σε ΟΛΑ τα σχολεία θα έχουν σταλεί ΟΛΑ τα βιβλία»………. 15 Οκτωβρίου μας είπε ,, ποιανού έτους δεν μας είπε.
 Δεν φτάνει που καταστρέφουν τα ΠΑΝΤΑ στο πέρασμα τους ….. μας δουλεύουν κιόλας.
 Δεν πειράζει, σε λίγο ο λαός θα βγάλει το δικό του λογαριασμό και τότε θα περάσουν από ταμείο να καταβάλλουν το αντίτιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: