Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ - ΣΟΚ: Ο ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ"!!!


      Καταπέλτης ο γιατρός που συμμετείχε στην προσπάθεια των γιατρών... να σώσουν τον άτυχο διαδηλωτή. Διαβεβαίωσε σε συνέντευξη στο MEGA ότι ο διαδηλωτής ήταν απόλυτα υγιής και από την εξέταση που έκανε ως καρδιολόγος προκύπτει ότι πέθανε από δακρυγόνο που έσκασε ακριβώς δίπλα του!
Τα όσα είπε ο καρδιολόγος στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega αποτελούν κόλαφο για τη διορισμένη διοίκηση του νοσοκομείου από το ΠΑΣΟΚ που περιορίστηκε στο ότι ο διαδηλωτής δεν έφερε τραύματα. 

 Αυτό δεν αναιρεί την άποψη ότι είναι έγκλημα να πετάς μολότοφ και πέτρες σε άλλους διαδηλωτές, έστω και αν αυτοί είχαν "ανάρμοστη" συμπεριφορά. Ποιον θα πετύχεις; Απέναντι υπήρχαν - όπως αποδείχτηκε - εργαζόμενοι φοιτητές, άνεργοι.  Οι πέτρες χτυπάνε κεφάλια, όχι ιδέες.
Βέβαια η καταδίκη αυτής της βίας από πλευράς κυβέρνησης, εξαντλείται σε μια δήλωση συμπαθείας στην οικογένεια του, απο τους υπουργούς. Περισσότερο μετράνε ότι έφυγε ένας άνεργος απο τη λίστα, παρά ένας άνθρωπος απο τη ζωή.  Κάπως έτσι μελετάνε να φτιάξουν τα στοιχεία που θέλει η τρόικα. 
 Αν εξαφανιστούμε απο τη ζωή, ξέρετε τι ωραία στατιστικά θα έχει να δείξει ο κ. Βενιζέλος τη μαντάμ Λαγκάρντ;. 
 Και όπως και στις 10/5/2010, οι θάνατοι αποδυκνείονται πολύ χρήσιμοι για τη "κυβέρνηση"-μαριονέτα της τρόικας.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: