Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Διαδήλωση 5/10 - Χούντα ή Kόζα Νόστρα;

                   
βίντεο απο το βαθύ κόκκινο

 Αυτή η "κυβέρνηση" δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με πολιτικούς όρους. 
 Γιατί η λέξη Χούντα, ορίζει μια, αποτρόπαια μεν, πολιτική δε κατάσταση.
 Πώς ορίζεται μια συμμορία που λειτουργεί με κριτήρια πλουτισμού; 

 Πλουτισμού και της ίδιας, αλλά και των Νονών που τη διαφεντεύουν;. 
 Πώς ορίζεται μια συμμορία που έχει αναθέσει συμβόλαια προστασίας σε αλήτες που ξυλοφορτώνουν για εκφοβισμό όποιον περνάει από μπροστά τους;. 
 Που λειτουργούν σαν ομάδα αλητών βρίζουν χυδαία, απειλούν, ανοίγουν κεφάλια, προβοκάρουν, δέρνουν παιδιά, γυναίκες, γέρους, στέλνουν εκατοντάδες πολίτες στο νοσοκομείο;.
Δεν υπάρχει πολιτικός ορισμός που να τους χαρακτηρίζει. 
Συμμορίες της Μαφίας και του σικελικού νότου,  θυμίζει το σκηνικό που έχει στηθεί. Δεν μπορεί πλέον να μιλήσει πολιτικά και με πολιτικούς όρους με ΑΥΤΗ  τη  "κυβέρνηση"
 Οι εγκληματίες κοινού ποινικού δικαίου, έχουν κάποια τιμή.! Σέβονται παιδιά, έχουν ψυχή, δίνουν λόγο και όταν το κάνουν πρέπει να τον τιμήσουν.
 Ούτε με τέτοιους όρους μπορεί να αναφερθεί κάποιος σε ΑΥΤΗ τη "κυβέρνηση".
 Το τί θα κάνει η ιστορία και πόσο θα τους σεβαστεί, το φανατιζόμαστε.
 Όμως όσο περνάει ο καιρός και αυτή η συμμορία εξακολουθεί να λεηλατεί τη χώρα...... τόσο η καταστροφή που έρχεται θα είναι μεγαλύτερη. 
 Η τελευταία τραγωδία που έζησε η χώρα ήταν η τραγωδία της Κύπρου.
 Όταν το τέλος πλησίαζε, οι εθνικοί μειοδότες που ξεπούλησαν τη Κύπρο, συνέχιζαν τους λεονταρισμούς. Και όταν η ανικανότητα τους  έφερε σε αδιέξοδο, κρύφτηκαν, λούφαξαν,.
 Τώρα που η νέα τραγωδία ολοκληρώνεται, τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου προετοιμάζουν το έδαφος της παραίτησης. Για τους πιο δικτυωμένους θα συνοδευτεί με φυγή από τη χώρα
 Από μια χώρα που θα πρέπει να δει αν αυτή η νέα τραγωδία είναι η μεγαλύτερη όλων. Όλων όσων ζήσαμε ή διαβάσαμε στα βιβλία.


                  
βίντεο απο το βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: