Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί; ή είναι και αυτοί αλλού;

  Δόθηκε η λίστα με τους "φοροδιαφέυγοντες" και ειλικρινά δεν ξέρουμε αν πρέπει να βάλουμε τα γέλια ή να ρίξουμε μια μούντζα.     Διαβάζουμε τα ονόματα και όσους ξέρουμε απλά έχουν πτωχεύσει από χρόνια ή έχουν αποδημήσει είς κύριον ή απλά έχει κλείσει η εταιρεία από χρόνια.
Διαβάζουμε  για παράδειγμα  - 
ΑΤΛΑΝΤΙΚ S.M  !!! . Τους είχαμε και εδώ. Η εταιρεία έχει κηρύξει πτώχευση και χρωστάει παντού. 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΡΗΤΗΣ !!! Καλά. να βρείτε τον Κοσκωτά με κανα χιλιάρικο, τρέξτε!!
ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ !! Να ξέρετε πόσα μου θυμίσατε από τα παιδικά μου χρόνια ,,,,,,,,,,
ΜΠΡΑΒΑ Μ.ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΕ . Η γνωστή μουστάρδα .!! Μόνο που έχει πτωχεύσει κοντά 20 χρόνια.!!
ΝΤΕΣΠΕΚ και IPIROTIKI software του ομίλου Πουλιάδη... πτωχευμένες εδώ και 10 χρόνια και με τον ιδιοκτήτη να κλείνει τους λογαριασμούς του με τον Κύριο.
ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ !! όσοι πήγαιναν στο παλιό Καραισκάκη θα θυμούνται το εργοστάσιο.. τώρα με τη μετακίνηση του νέου γηπέδου, το μισό Καραισκάκη είναι πάνω από το παλιό "Γαβριήλ"!!
ΧΡΩΠΕΙ !!! Εκεί στο Πειραιά θα νομίζουν ότι τους κάνουμε πλάκα. Οι αναμνήσεις πάντως από την Πειραιώς και οι συζητήσεις θα φουντώσουν στα στέκια!!.
ΑΚΡΟΝ-ΙΛΙΟΝ-ΚΡΥΣΤΑΛ  έχει πτωχεύσει, έχει γίνει εκκαθάριση,!!
INFORMATICS AE   Με χρέος μαμούθ 209εκ. πτωχευμένη 6 χρόνια τώρα!.
"ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Α.Ε.Β.Ε. - Σύμφωνα με την 456/15.11.2007 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. οι μετοχές της εταιρίας "ΙΝΦΟΡΜΑΤΙΚΣ Η/Υ Α.Ε.Β.Ε." που τελούν υπό καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης, διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών" 
αλήθεια αυτά τα 209 εκ. τα προσθέσανε.και περιμένουνε να τα εισπράξουν;.

Βέβαια υπάρχουν και άλλες κατηγορίες . ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ !! 'Άντε βρε πληρώστε τους εαυτούς σας και κλείστε την υπόθεση!! ΟΣΕ !! ΠΑΟΚ .. ΑΡΗΣ .... ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ...ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ .... ΚΑΒΑΛΑ ....
 Εξασφαλισμένο χρήμα ... εγγυητές ο Μπέος, ο Ψωμιάδης - αγαπούλας - ο κοντόδικηγόρος ....
Υπάρχουν και οι πτωχευμένες τους χρηματιστηρίου -μετρήσαμε καμιά δεκαριά- ή  άλλες που έχει κλείσει η πτώχευσή τους και ξέρουμε ότι δεν δικαιούται το δημόσιο να ζητάει χρήματα!!!
 Βέβαια υπάρχουν και εταιρείες που δεν ξέρουμε. Αν κρίνουμε όμως από το δείγμα, είναι ζήτημα αν ένα 10% είναι εταιρείες που λειτουργούν και έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν.
 ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
A! Aν θέλετε να δείτε τη λίστα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: