Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ψάχνουν απεγνωσμένα για άλλοθι....

φωτο στο δρόμο Μάρπησσας-Παροικιάς


  Στη Ν.Υόρκη οι διαδηλωτές  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
καταλάμβαναν τον χώρο μπροστά από το χρηματιστήριο στη Wall Street, φωνάζοντας συνθήματα όπως "θέλουν να κάνουν τον πλανήτη Ελλάδα", αλλά και οδηγίες για αντιμετώπιση της αστυνομίας του τύπου
"Αντιδράμε όπως οι Έλληνες στην πλ. Συντάγματος, φεύγουμε και επιστρέφουμε μετά"!!.
- τελικά καμιά αντίσταση δεν πάει χαμένη.-
  Ο Γ.Α. Παπανδρέου, καθ οδόν παίρνει την απόφαση της επιστροφής!. Δραματικές οι εξελίξεις φωνάζουν τα κανάλια. Ο Σόιμπλε ξεκαθαρίζει
Όπως μεταδωσε το Bloomberg o Γερμανός Υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι 
«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη άμεσης αναχρηματοδότησης από τις χρηματοπιστωτικές αγορές, δίνοντας έτσι στον πολιτικό κόσμο χρόνο για να βρουν λύσεις για την υπερχρεωμένη χώρα«. - Τότε γιατί αυτή η επιστροφή με τα πολλά πυροτεχνήματα; Ακόμα και αν το κουμπαράκι απο τα ανατολικά αποφάσισε να βοηθήσει με κάνα "θερμό επεισόδιο", η θεαματική αυτή επιστροφή αν δεν ήταν προσχεδιασμένη για να δημιουργήσει κλίμα, μόνο πανικό δείχνει. Είναι όμως έτσι;.
  Όλοι αυτοί που έβαλαν τη χώρα στον μονόδρομο βλέπουν ότι ο δρόμος τελειώνει ... και στο βάθος .... ΤΟΙΧΟΣ !!!!. 
 Τρέχουν πανικόβλητοι να εξασφαλίσουν τα άλλοθι τους απέναντι στην ιστορία.
  Οι τροικανοί θα τα ρίξουν στους Έλληνες που ήταν ανίκανοι να πιάσουν τους στόχους. Δεν φταίει η συνταγή .. φταίει ο μάγειρας που δεν είναι ικανός να τηγανίσει σωστά, ούτε ένα αυγό.
  Οι δικοί μας - δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω, αυτόν τον θλιβερό θίασο που παίζει την κυβέρνηση - θα τα ρίξουν στον Λαό που αντιδρούσε και δεν πλήρωνε. Στην Αριστερά με το αμαρτωλό παρελθόν ... που πολέμησε την μεγάλη αλλαγή. - ως γνωστόν η Αριστερά συνεργάστηκε με τον Ξέρξη, με τους Ρωμαίους που σταύρωσαν τον χριστό και βίασαν και την Εύα με ένα μήλο ... α! θα μας έπαιρναν και τα σπίτια αλλά το project ξεκίνησε με το Βενιζέλο και δεν το ξαναλέμε αυτό -.
 Ο τοίχος έρχεται καταπάνω μας με χίλια. Φρένα δεν υπάρχουν. Οδηγοί δεν υπάρχουν. Τα θύματα θα είναι μονόπλευρα. Αυτοί που μας έβαλαν σε αυτή τη πορεία  ή έχουν ήδη εγκαταλείψει ή πατάνε το κουμπί εκτόξευσης. Μαζί τους κρατάνε σφικτά το βαλιτσάκι με την αμοιβή για τις υπηρεσίες τους.
 Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: