Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Αποδοκιμασίες τοπικών φορέων-βουλευτών στην Ικαρία

Δεν έχουν τέλος οι αποδοκιμασίες πολιτών, κατά των 154+1 βουλευτών του μεσοπρόθεσμου. Τώρα η ένταση έχει μεταφερθεί και στη νησιωτική Ελλάδα, που παραδοσιακά ήταν πιο ήπια.
Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα χθες στην Ικαρία, κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης του νησιού από τους Τούρκους το 1912.

Οι κάτοικοι του νησιού που ήταν συγκεντρωμένοι στο Μνημείο των Πεσόντων άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους βουλευτές και τους τοπικούς φορείς που βρίσκονταν εκεί φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Προδότες Πουλημένοι», «Κάτω τα χέρια από την Ικαρία».

Μάλιστα, πιο έντονες αποδοκιμασίες δέχτηκε ο βουλευτής της Σάμου Πυθ. Βαρδίκος, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Στέφ. Γκρίτζαλης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής και η εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. Σουρουμάνη Μαρία.

Αντίθετα, εν μέσω χειροκροτημάτων έκαναν την κατάθεση ο Δήμαρχος Ικαρίας κ. Σταυρινάδης, αλλά και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και των διαφόρων συλλόγων.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Περιφερειάρχης κ. Γιακαλής αντέδρασε έντονα αμέσως μετά την κατάθεση του στεφανιού ανοίγοντας διάλογο με τους διαμαρτυρόμενους, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί ακόμα και με ύβρεις




πηγη ΚΚΕ4ever

Δεν υπάρχουν σχόλια: