Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Προς το παρόν μόνος, μετά Μάνος, πιθανόν και Σαμαράς, με τις ευλογίες του Επίτιμου αρκεί να μη γίνουν Εκλογές !

Ο Μάνος χθες μιλώντας στο Σκάι εξέφρασε την αγωνία όλου του συστήματος.
"Δεν χρειάζονται εκλογές, ο λαός μιλάει κάθε μέρα στο Σύνταγμα, υπάρχουν και οι δημοσκοπήσεις.. οπότε δεν χρειάζεται να πάμε σε εκλογές..γιατί ο λαός έχει λάθος κρίση και δεν ξέρει.."
  Δεν χρειάζονται εκλογές λοιπόν, πιθανώς κατα τον "επιχειρηματία" Μάνο να είναι καλό και συνετό να της καταργήσουμε. Το όνομα του έπαιξε απο το περιβάλλον Παπανδρέου ακόμα και για πρωθυπουργός σε κυβέρνηση "συστημικής σωτηρίας". Το χαζόπραμα που έκλεισε ακόμα και την εταιρεία του λόγω ασχετοσύνης μιλούσε 1 ώρα στα κανάλια των εργολάβων-νεοσυνταγματαρχών, όταν Τσίπρας-Παπαρήγα "έπαιζαν" για 15 δεύτερα.
 Οποιαδήποτε εκτροπή, οτιδήποτε τους κατέβει στο μυαλό αρκει να αποφύγουν τις εκλογές.... μετά μπορεί και να τις καταργήσουν. Το χαρτί της κυβέρνησης ενότητας το αφήνουν για μετά.
Το σύστημα χρειάζεται λύση εφεδρική. Και εκεί εκτός απο τα γνωστά - Σαμαράς-Καρατζαφέρης-Μάνος-Ντόρα - είδαμε χθές να παίζει ακόμα και για τη θέση του πρωθυπουργού το όνομα Κουβέλης!!!.
 Λογαριάζουν όμως χωρίς το Λαό. Αυτόν τον Λαό που χθές παρόλες τις προβοκάτσιες της ασφάλειας, τα δακρυγόνα , την τεχνητή ένταση που δημιούργησαν οι ασφαλίτες-κουκουλοφόροι, το ξύλο, τη τρομοκρατία, ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ !!!  
Και δεν θα ξαναφύγει μέχρι να φύγουν απο τη χώρα όλοι αυτοί που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατέστρεψαν την Ελλάδα. 








fff

Δεν υπάρχουν σχόλια: