Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ !




 Ημέρα εθελοντισμού, θα μπορούσε να πεί την 10 Απριλίου, όποιος γυρνούσε στην Παροικιά στην Νάουσα στον Πρόδρομο στην Αγκαιριά αλλά και σε άλλα μέρη. Στο Αγροκήπιο  μια όμορφη εκδήλωση της Ελληνικής εταιρείας,  "Γιορτή σπόρων" απο το πρωί μέχρι το απόγευμα έγιναν ομιλίες προβολές, μοιράστηκαν σπόροι απο τοπικές ποικιλίες, αλλά και φυτά - κηπευτικά -, πάντα απο ποικιλίες των Κυκλάδων. Μια γιορτή που ευχόμαστε να γίνεται     συχνά.
 Στον Πρόδρομο ο τοπικός "Σκόπας" έπειτα απο πολλές αναβολές - δικαιολογημένες- προχώρησε στην δεντροφύτευση, με πολλή κέφι. Παιδιά και μέλη του συλλόγου ομόρφηναν την περιοχή. Στην Παροικιά για πολλές ώρες ο Μηνάς και η παρέα του κουράστηκαν αλλά το αποτέλεσμα είναι ωραίο, μια βόλτα στον Α.Νικόλαο θα σας πείσει.
  Στην Αγκαιριά τα μέλη του εκεί συλλόγου προχώρησαν σε καθαρισμό και με πολλή κέφι
έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Τα ίδια και στην Νάουσα και έχουμε την εντύπωση ότι όλο και κάτι θα μας ξέφυγε!   Α! να μην ξεχάσουμε και τις θεατρικές παραστάσεις στον Αρχίλοχο και στον Νηρέα!!
  Ένα μπράβο σε όλους. Και ελπίζουμε η προσφορά αυτή των πολιτών να είναι πάντα συμπληρωματική ενος κράτους που κάθε μέρα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια απο τις αυτονόητες υποχρεώσεις του.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: