Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΚΕΡΑΤΕΑ - ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΑΣΗ - "ΠΑΣΗ ΘΥΣΊΑ" !! Θα θρηνήσουμε θύματα για το γινάτι του εθνικού μεγαλοεργολάβου




 16.00 ΚΕΡΑΤΕΑ - ΛΑΥΡΙΟ  Σειρήνες πολέμου, καμπάνες εκκλησιών χτυπάνε αδιάκοπα, αυτοκίνητα με μεγάφωνα , τοπικά ραδιόφωνα, http://www.lavreotiki.gr/radio.html 
τοπικά blog καλούν τον κόσμο στα μπλόκα. 
Ελικόπτερα πετούν πάνω απο τη Κερατέα.





Διμοιρίες ΜΑΤ συνοδεύουν μηχανήματα για να τα περάσουν στο Οβριόκαστρο, παρόλες τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους κατοίκους. 
Εκρήξεις απο κρότου λάμψης αλλά και μολότωφ. 


 
16.30 - Επιχείρηση διάνοιξης της Λεωφόρου Λαυρίου αυτή την ώρα από μεγάλη δύναμη της αστυνομίας
- Κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί σε όλα τα μπλόκα- Συγκρούσεις- μαύρισε ο ουρανός από τα δακρυγόνα. -  16.50  Ελικόπτερα ψεκάζουν με χημικά!! - Πάνω από 10 διμοιρίες ΜΑΤ - Τα ΜΑΤ πέρασαν από ένα μπλόκο.  Συγκρούσεις σε πολλά σημεία της περιοχής- μάχες σώμα με σώμα διαδηλωτών - ΜΑΤ.
 17.00 Συνελήφθη ο Μ. Πόγκας και κρατείται στο ΑΤ Ελληνικού
- αυτός που μιλούσε με τον Πάγκαλο και μετά τον κατηγόρησε ο Πάγκαλος για ΣΥΡΙΖΑΙΟ!!-.  
 Απίστευτες ποσότητες δακρυγόνων, το JCB άνοιξε το πρώτο ανάχωμα. Μαζικά οι κάτοικοι στα μπλόκα. Κατεβαίνουν ομάδες ΔΙΑΣ. 3Πλάσιοι οι αστυνομικοί απο τους κατοίκους.
 17.08 Στο ύψος του γηπέδου οι αστυνομικές δυνάμεις προχωράνε προς τη πόλη. 
 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ όλη η πόλη είναι στα μπλόκα!!

 ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 Κλίμα πολεμικό, σε μια χώρα που θα θρηνήσει νεκρούς γιατι η κυβέρνησει δεν τολμάει να ψελίσει ένα όχι στούς ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ μεγαλοεργολάβους. Αλήθεια  ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
 Πώς μπορούμε να ζούμε 110 μέρες τώρα αυτή τη κατάσταση;. Πώς μπορούν να αγνοούν τους κατοίκους, τις δικαστικές αποφάσεις, να ανακοινώνουν αποφάσεις του ΣΤΕ που δεν !!! ανακοινώθηκαν ΠΟΤΕ!!!.
  Καληνύχτα Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: