Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

70 Στο νοσοκομείο, 3 ένα βήμα πριν το θάνατο. Επίσκεψη Μανώλη Γλέζου - Λαφαζάνη στον Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. κ .Παπουτσή.


Ένα βήμα πριν την τραγωδία. Αδιάλλακτη η κυβέρνηση, παραβλέπει ότι οι συγκεκριμένοι απεργοί ήταν νόμιμοι, συνεπώς ΔΕΝ έχει κανένα κώλυμα να κλείσει την υπόθεση τώρα. 


" Εξαντλημένοι με αφυδάτωση και στα πρόθυρα νεφρικής ανεπάρκειας οδηγηθήκαν σήμερα το απόγευμα στα νοσοκομεία οι 7 απεργοί μετανάστες που συνεχίζουν την απεργία δίψας από της 2 του μήνα. Τρείς απ’ αυτούς την τελευταία στιγμή απέφυγε το μοιραία.

Το Megaλο προπαγανδιστικό κυβερνητικό κανάλι δεν μπορεί να κρύψει τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες –και στο βίντεο που παραθέτουμε- που έχουν οδηγήσει εκατοντάδες συνανθρώπους μας να κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους. Αν συνεχιστεί αυτή η κυβερνητική αδιαλλαξία «Να ετοιμάζει η κυβέρνηση Παπανδρέου 300 φέρετρα από σήμερα» μας λέει απεργός μετανάστης.

Και η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» προσωποποιεί μερικά απ’ τα κυβερνητικά στελέχη που θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα: «Ο Ραγκούσης των sandwiches της Πάρου, ο Παπουτσής των φοιτητικών διακηρύξεων του παρελθόντος και ο Καστανίδης των κούφιων εξαγγελιών και διακηρύξεων περί ελευθερίας, είναι δυνάστες, καταπιεστές, υποκριτές και συνένοχοι του δράματος που βιώνουν οι μετανάστες».

πηγή βαθύ κόκκινο  "


 και ο προεκλογικός κ. Παπανδρέου όταν το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να υφαρπάσει ψήφους.
Ακούστε τον στο Αγαθονήσι - ακούστε τον και στην Πάτρα να μιλάει για συμφωνία επαναπροώθησης που είχει υπογράψει με την Τουρκία. Συμφωνία βέβαια που δεν παραδέχτηκε ποτέ η Τουρκία, και μόλις χθές ξαναδήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τέτοιες συμφωνίες με την Ε.Ε.

 http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=256239

Και βέβαια  ΔΕΝ λέει ότι ΑΥΤΟΣ με τον ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ το 2003 υπέγραψαν τη συμφωνία-ντροπή "ΔΟΥΒΛΙΝΟ-2"  που είναι υπεύθυνη για όλα τα σημερινά προβλήματα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: